lauantai 11. tammikuuta 2014

saturday shopping

Jos hirveesti haluttaisi lähteä lomalle ulkomaille, voin antaa vinkin miten siitä pääsee nopeasti eroon! Foxilla näkyvä Lentoturmatutkinta-sarjaa perustuu todellisiin lento-onnettomuuksiin. Shoppailin jälkeinen väsymys kaatoi minut sängylle kanavasurffailemaan, ja päädyin tuon ohjelman pariin. Sanotaan vaikka näin että taidan pysytellä kotimaanmatkailussa hetken aikaa :D


Vihdoin tänään pääsin shoppailemaan, vaikka puhelin ei halunnutkaan herättää mua aamulla. Treffasin Lauran ja PP:n kanssa, ja suunnistettiin melkein heti H&M:lle. Sain sinne parikin lahjakorttia joululahjaksi, joten shoppailurahaa löytyi kerrankin! Opiskelijan näkökulmasta lahjakortit on oikeinkin kivoja, niin säästyy opintotuki sitten vähän muihin tarkoituksiin. Taas vaihteeksi ne alerekit jäi jonnekin taka-alalle, ja tein löytöjä sitten normaalihintaisten tuotteiden puolelta. Jatkoin vaatekaapin perusjuttujen kokoamista: ostin mustan perusjakun. Tai bleiserin, kummin vain passaa! Löysin myös kivan ja yksinkertaisen mustan, leveähelmaisen hameen. Sellainen multa on puuttunutkin, ja voin jo kuvitella miten kesällä viiletän menemään helma hulmuten, hehe. Vähän sitä tyttömäisempää täytettä vaatekaappiin!


Seppälästä en yleensäkään löydä mitään muuta kuin alusvaatteita. Tänään kuitenkin suunnattiin Lauran kanssa molemmat alerekeille ja melkein saman tien sovituskopeille. Tuloksekas reissu: ostin tekonahkaiset sortsit, joille PP vähän naureskeli :D Mun mielestä ne on kuitenkin tosi kivat! Ehkä vielä ei kuitenkaan ole ne parhaat sortsikelit - joten edelleen kesää odotellessa.


Lauantai-illan ajattelin lymyillä kotona. Ehkä vähän ruokaa, ehkä vähän suomalaista sketsisarjaa. We'll see. 

Now I'm just chasing time
With a thousand dreams I'm holding heavy
And as we cross the line
These fading beats have all been severed
Don't tell me our youth is running out
It's only just begun
Foxes: Youth

2 kommenttia: