torstai 27. helmikuuta 2014

Hakuna matata

Lomalomaloma! Kyllä kannattaa olla humanisti kun pääsee viettämään hiihtolomaa; kaikilla muista tiedekunnista olevilla kavereilla kun ei lomaa ole. Mulla ei ole sen kummempia suunnitelmia lomalle, mitä nyt osuu sellainen pieni juttu kuin muutto tuohon viikonlopulle..


Taas vähän vastoinkäymisiä siltä suunnalta: pakettiauton vuokraus näyttää jostain syystä olevan vähän hankalaa, mutta eiköhän tästäkin selvitä! Lisää vaivaa toi nimittäin se, että meidän muutto lykkääntyi lauantain sijaan sunnuntaille, ja tarvitaankin autoa kahtena päivänä koska sohva on joka tapauksessa haettava jo lauantaina. Eikä se ihan audiin mahdu! Kun katsoo tätä kaaosta mun huoneessa - tai oikeastaan koko kämpässä koska valtasin Elisan ex-huoneen pahvilaatikoille - niin se on kuitenkin selvä merkki siitä, että jotain on todellakin tapahtumassa. Jotain suurta. Myös suuria hankintoja on tullut tehtyä: ostettiin uusi telkkari joka on suuri, jo mainittu sohva, tv-taso sekä ruokapöytä , joka vielä odottaa liikkeessä. Vaikka molemmat ollaan asutti yksin ja kaikenlaista on jo ennestäänkin, on niin paljon kaikkea mitä vielä puuttuu. Mun mielestä on kuitenkin kiva hankkia juttuja, yhdessä. Me sisustetaan meidän tulevaa kotia, ja on ihanaa katsella yhdessä sohvia, mattoja, hyllyjä, tyynyjä.. Ikeankiin ollaan menossa, vaikka en haluakaan että kaikki kalusteet on sieltä. Pointti siinä reissussa on kai se, että käydään siellä ihan kahdestaan. Me, meidän pieni perhe :)


Jos ei muuttostressi tiputa ylimääräisiä hiuksia päästä niitä lähtee muutenkin ihan tarpeeksi! niin opiskelut sen ainakin tekee. Välillä tuntuu että kurssit on kivempia mitä syksyllä, mutta ehkä useammin on se tunne ettei ihan pysy kärryillä. Huh, kevättä odotellessa.. Vaikka täytyy sanoa, että ihan niin usein en enää hajoile ruotsin luennoilla! Paitsi skönlitteraturin, sille ei nyt vain voi mitään että viikon viimeiselle luennolle on laitettu kaikista tylsin luennoitsija. Kirjoja on kiva lukea joo, mutta ne luennot menee ihan muissa maailmoissa. Sen sijaan esimerkiksi sociolingvistik, stilistik ja interkulturell kommunikation on mukavia luentoja. Luonnoksissa mulla onkin hitaasti valmistumassa postaus syksyn kursseista, millaisia ne mun mielestä oli ja miten ne meni omalla kohdalla. Ehkä se joskus valmistuu!

Harvoinpa sitä saa kirjoitella päivällä. Tai illallakaan. Peace and love<3

Mä en haluu mennä duuniin enää
Snäppäri päähän ja akkari selkään
Tervetuloo elämään, sen eka päivä on tänään
Mä en aio mennä duuniin enää,
Herätyskellon heitän seinään
Paineeti skippaan, hakuna matata
Sanni: Hakuna matata

4 kommenttia:

 1. Hei mistä löysitte ruokapöydän ja minkälaisen? :D haluan heti tietää hihi.

  Ps. Ihanaa että kirjottelet taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stemmasta tämmöinen: http://www.stemma.fi/content/fi/1032/83340/HENNA%20ruokailuryhm%E4.html

   Mää jopa soitin sinne tänään ja varasin sen meille! Oli pelottavaa :D
   ps itsepäs olet ihana >:3

   Poista
 2. Hihi, mullaki on loma ;) ja haluun heti päästä kattoo teidän kämppää ku voi!:) ps. Ihanaa et kirjotata taas :-* t.lillamilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo niinkö! tuu lomalla jos oot oulussa, tai loman jälkeisellä viikolla vaikka heti! :)
   ja jee, ihanaa että te kommentoitte mulle piristäviä juttuja<3

   Poista