sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Woppaa!

Paluu arkeen, huoh. Onneksi on ollut lämmintä ja silleen, pysyy lippu korkealla kuitenkin! Työpäivätkin menee nopeasti, kun saa pyöritellä pehmiksiä niin nopeasti kuin vain ehtii. Tykkään kyllä kun on tekemistä, ja näkee miten iloisia asiakkaatkin on verrattuna niihin alkukesän kökkökeleihin. Toisaalta se on aika raskasta, ja iltaisin jalat on olleet kovin kipeät kun päivällä ei ehdi istua kuin sen yhden kerran tauon aikana. No, enää muutama viikko jäljellä! Ja mahtuu niitä piristäviäkin juttuja: on kiva huomata, miten osaan kertoa ruotsiksi minigolf-välineiden vuokrauksesta, tai miten iloiseksi pieni lapsi tulee minikokoisesta päärynäpallostaan.


Eilen lauantaina lähdettiin kamujen kanssa vähän viihteelle. Työpäivän jälkeen singahdettiin Lauran kanssa kotiin, ja meille tuli vieraaksi Pinja ja Silja. Siljaakin oon nähnyt viimeksi ties milloin, tämä tytsky kun viettää kesäänsä Tampereella. Saunottiin ja laittauduttiin, otettiin vähän kuvia ja sitten pitikin mennä jo särkkiä kohti. Siellä treffattiin Jenna ja Marisa, ja päädyttiin menemään Merisärkille, kun siellä oli Juha Tapion keikka. Ja hyvä keikka olikin! Valtavan energinen, jotenkin yllättävääkin kun oon tottunut yhdistämään Juha Tapion sellaisiin rauhallisempiin rakkauslauluihin, haha. Mutta eturivissä ainakin oli hyvät bileet! Keikan jälkeen mun kohdalla meno vähän tyssäsi, ja tuli vain  jotenkin tylsää ja ahdistavaa. Oli niin kamalan kuuma ja hirveästi ihmisiä, enimmäkseen vielä vähän vanhempia. Olisin halunnut tanssia, mutta ei ollut sille sopivaa paikkaa ja musiikkia - ja tassuja kyllä jomotti muutenkin. Nojoo, ei siitä sen enempää, kiva iltahan tuo oli joka tapauksessa!


Alkavalel viikolle ei ole ainakaan vielä luvassa mitään erikoista. Vähän hassua. Ja muutenkin siinä mielessä jännä, että tänä loppukesänä en ole muuttamassa tai tekemässä mitään muutakaan elämää mullistavaa. Saa vain olla, eikä tartte stressata suuremmin minkään asian suhteen. Ihan kivaa! Tänään menen vielä iltavuoroon myymään jätskiä, toivottavasti ukkonen ei tule kiusaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti