torstai 3. heinäkuuta 2014

ain't it fun

Wää, mikä viikko! Ja tuo oli semmoinen hyvä wää. On ollut jotenkin tosi ihanaa viettää kesää, vaikka edelleenkin ilmoissa olisi vähän parantamisen varaa. Mutta maanantaina, Eeli tuli tänne! Kun sai pitkästä aikaa halata, tajusin miten paljon kaipasinkaan sitä läheisyyttä. Tai kyllä välillä olen huomannut, miten olen meinannut halata tai hipsuttaa äitiä, onneksi olen ymmärtänyt tilanteen ennen kuin on liian myöhäistä :D Joka tapauksessa, oli ihanaa käydä saunassa, katsoa leffaa ja nukkua pitkästä aikaa jonkun vieressä - vaikka yhden hengen sänky on vähän ahdas kahdelle. Hassua, miten arkena sitä niin kaipaa jotain erikoista tekemistä, kun taas nyt olin enemmän kuin tyytyväinen kotosalla himmailuun.


Vaikka tiistaina kyllä mentiin treffeille, heh! Mulle sattui vapaapäivä tiistailla, ja osaksi juuri sen takia Eeli tulikin Kalajoelle. Aamupäivällä vietiin Laura töihin ja mentiin itse pelaamaan minigolfia leirintäalueelle. Tärkeää myös siinä mielessä, etten ole ikinä testannut leirintäalueen kenttiä vaikka meidän kiskalta myydäänkin niille kierroksia. Yleensä vapaapäivinä on tietty kurja sää, mutta nyt lämpötila kohosi melkein pariinkymmeneen ja oli tosi lämmin! Oli kiva pelailla, vaikka paljon muitakin oli kentällä samaan aikaan. En ollut kovin hyvä, mutta vähän alahuulta mutristamalla sain uusia pari lyöntiä. Pelattiin läpi molemmat kentät, ja voitin ensimmäisen!! Okei, ehkä sain sitä tasoitusta jonkin verran, mutta välillä olin oikeasti aika hyvä ja sain muutamalla radalla jopa ensimmäisellä lyönnillä pallon reikään! Toisella kentällä meille tulikin tasapeli, ja siihen oli hyvä lopettaa. Pelin jälkeen käytiin ostamassa Lauralta pirtelöt, ja lähdettiin kotiin grillailemaan ja ottamaan aurinkoa.


Illan päälle käytiin vielä uimassa, ja heitin siis talviturkin! Vesi oli hyytävää ja piti ehkä vähän kiljua, mutta onpa ainakin hoidettu alta pois :) Keskiviikkona mun piti taas mennä töihin, mutta onneksi vasta iltavuoroon. Elättelin kyllä toivoa että vuoro peruttaisiin kun satoi vettä koko päivän, mutta sama kai se missä sitä iltansa istuskelee, kiskalla vai kotona. Yksinpä sitä olisin ollut joka tapauksessa, sillä Eeli lähti Ouluun päin. Tänään menin taas vesisateen saattelemana töihin, ja voi gaaaah miten tylsää vaihteeksi oli! Ihan oikeasti, toivottavasti viikonloppuna lämpenee! 


Myöskin siksi, että menen Ouluun Summer Party-festareille! Jee! Kävin tänään hakemassa lippuni sinne ja oli taas niin sähläystä... Olin sunnuntaina varannut lipun, mutta päätin odottaa palkkaa ennen kuin käyn otsamassa sen R-kioskilta. Ei tullut mieleenkään, että lippu olisi pitänyt lunastaa 24h kuluessa, joten ikävä yllätys odotti kun menin ensimmäisen kerran asioimaan. No, ajattelin sitten ostaa sähköpostilipun jonka voi tulostaa kotona. Aikaisemmin en tehnyt niin koska meiltä oli muste loppu. Expertin kautta siis kotiin ja koneelle - mutta hups, sähköpostilippujen myynti loppui eilen whyyyyy?? . Eli siis vain uutta lippua varaukseen ja uudestaan R-kioskille.. Onneksi kassatäti oli myötätuntoinen kun kerroin koko episodista :D Ja tärkeintä, nyt on lippu ja huomenna mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti