maanantai 28. heinäkuuta 2014

Fiiliksissä

Nyt on kyllä niiin kesäfiilarit päällä! Kulunut viikko on ollut aika napakymppi. Kun tiistaina loppui seitsemän päivää kestänyt työurakka, oli ihana lähteä töistä kotiin: Nähdään sitten huomen.. ei kun mullahan alkaakin vapaat! Myös Lauralla ja PP:llä oli kaksi päivää vapaata, ja oltiin jo etukäteen päätetty käyttää vapaa-aika hyödyksi. Keskiviikkona lähdettiin Jukuparkiin! Muistan pienenä käyneeni Jukujukumaassa, mutta Jukuparkin aikana en ole tuolla käynyt. Nythän se on siis vesipuisto, ja vaikka lapset muodostaakin suurimman osan asiakkaista, kyllä mekin siellä viihdyttiin. Ajoitettiin meidän saapuminen niin, että oltiin paikalla melkein heti aukaisuaikaan jotta saatiin varattua aurinkotuolit. Aluksi käveleskeltiin alueella ja ostettiin jätskit, sitten vaihdettiin biksuihin ja hypättiin altaaseen. Oli tosi lämmin päivä, ja vesikin oli siis lämmintä :) Heti ekassa liukumäessä multa lähti yläosa pois paikaltaan, mutta toivottavasti sitä ei kukaan huomannut ja veden alla sen sai kätevästi takaisin paikoilleen nopeasti! Ihan kaikkia mäkiä ei käyty läpi; oli osa niin hurjan näköisiä... Ja suurimpaan osaan pääsikin onneksi kahdestaan, joten Lauran kanssa mentiin milloin milläkin renkaalla tai veneellä suuren molskahduksen kanssa veteen. Ja kiljuttiin varmaan kaikista eniten ja äänekkäimmin!


Jukuparkissa saatiin vietettyä koko päivä, välillä liukumäissä ja altaissa, välillä aurinkotuoleissa löhöten. Päivällä katsoin harmistuneena miten rusketusta ei ollut yhtään tarttunut, mutta kotona suihkuun mennessä karu totuus paljastui; aika punoittava Meeri sieltä peilistä näkyi :D No, onneksi ei kirvellyt tai muutakaan, ja nyt se onkin jo muuttunut liian nopeasti haalistuvaksi rusketukseksi. En oo pitkään aikaan ollut näin päivettynyt!


Illan päälle menin vielä meren rantaan piknikille Lauran, Jennan ja Pinjan kanssa. Särkillä rantaviivaa riittää monen kilometrin edestä, joten myös rauhallisempia rantoja löytyy ja me mentiinkin lähelle venesatamaa Keskuskariin. Syötiin muun muassa mansikoita ja Dominoita - ja keskusteltiin maailman tilanteesta :D Tuntui samaan aikaan oudolta ja fiksulta jutella sellaisesta aiheesta, mutta kyllä sitä tajusi miten hyvin meillä asiat on ainakin tällä hetkellä. Tehtiin myös pieni pulahdus mereen, hitsi miten lämmintä  vesi on! Vähän kyllä vieroksun sitä linnunmaito-käsitettä, mutta kyllähän tuolla tarkenee uida vaikka pitempäänkin.


Viikon toisena vapaapäivänä, eli torstaina, menin rannalle Lauran ja PP:n kanssa. Ei sillä että sitä rusketusta/punoitusta olisi kauheasti kaivannut lisää, luulen että oon jo saavuttanut mulle mahdollisen maksimitason. Pötköteltiin jonkin aikaa, mutta totta puhuen pelkkä hiekalla makoilu on vähän tylsää. Meinasinkin nukahtaa kuulokkeet korvilla siihen aurinkoon :D Onneksi kuitenkaan en, olisi ne Jukuparkin punoitukset kalvenneet sen rinnalla. Käytiin myös pelailemassa minigolfia ja syömässä Stagella. Kohta on Hiekkasärkkien ravintolat kierretty läpi, mutta Stagea en suosittele. Otin kanatortilla-annoksen, ja lautasella oli kaksi kotitekoisen näköistä ja makuista tortillarullaa sekä salaatinlehti, muutama tomaatti ja kolme kurkkusiivua. Oli aika laimea esitys jos minulta kysytään, kotona olisi saanut ainakin valita mitä sinne väliin tulee ja ottaa lisää jos jää nälkä. Ja annos oli kokoon nähden kalliskin vielä. Buu siis Stagelle! 


Loppuviikko on sen sijaan mennyt töissä, välillä nukkuessa ja välillä syödessä. Yksi päivä erehdyin menemään aamulenkille, ei niin hyvä idea näiden helteiden aikaan. Mun puolesta lämpötila voisi laskea vaikka sen viisi astetta ainakin, nyt kun minäkin oon saanut nauttia ainakin muutamasta hellepäivästä. Välillä töissäkin on kovin rankkaa, kun ehtii istua vain yhden kerran seitsemän tunnin aikana. Viikonloppu meni siis pehmiksiä pyöritellessä ja haaveillessa niin lisätauoista kuin bimmer partyista ja qstockistakin. Huoh, kunnon bileet kelpaisi kyllä! Eikä yhtään ole kyllä ikävä Ouluun, ei sitten yhtään. Hmph.


Vielä pari viikkoa töitä ja jäätelökesää jäljellä, toivottavasti kuitenkin myös niitä hyviä kelejä. Jaksaa jaksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti