sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

hyviä hommia

Varsin mukaisa viikonloppu! Työn merkeissähän se lähinnä meni, mutta kyllä sinne väliin saa mahdutettua kaikkea kivaa jos vaan tahtoo. Ollaan tyttöjen kanssa puhuttu että pitäisi useammin viikollakin nähdä ja hommailla jotain. Tästä viikonlopusta oli hyvä aloittaa, vaikka eihän se ihan sitä arkea ole, töistä huolimatta. Hiljaisen työvuoron jälkeen vaihdoin vaatteet, ja mentiin Lauran ja Pinjan kanssa leirintäalueen ravintola-baari Surffarissa yksille vai yhdille?. Tällä kertaa se myös jäi niihin yksiin vai yhtiin?? en osaa, toisenlaisestakin on kokemuksia :D Oli mukavaa jutskailla - ja ehkä vähän herkutellakin ristikkoperunoilla - vaikka jossain vaiheessa alkoikin jalkapallopeli, ja musiikki vaihtui pelin selostukseen. Se nyt vielä oli siedettävää, mutta siinä vaiheessa kun alkoi karaoke, me päätettiin livahtaa pois. Illalla kävin vielä saunassa rentoutumassa, ja kyllä uni maistuikin sen jälkeen.


Tänään oli lämmin! Jo muutaman viikon ajan on jatkuneet samanlaiset, reilun kymmenen asteen poutaiset kelit. Tänään oli kuitenkin lähemmäs kaksikymmentä astetta mittarissa<3 Ja meikä töissä, niin kuin alkukesän muutamana lämpimänä päivänäkin. Vuoro meni kuitenkin hujauksessa, sillä ihmiset oli lähteneet liikkeelle ihan joukolla. Välissä meinasi verensokerit laskea ja annosten teko vähän takkusi, mutta kiva päivä silti. Eikä yhtään haitannut, että kivaa oli tiedossa sen jälkeen! Menin nimittäin Lauran, Pinjan ja Jennan kanssa syömään Dyyniin! Oltiin kysytty muitakin tyttöjä, mutta tällainen porukka saatiin kasaan ja mukavaa oli. Ja ihan sairaan hyvää ruokaa! Oli vaan vähän hassua istua samassa pöydässä ruokalautanen edessä, missä yleensä ollaan jotkut värikkäät drinkit kädessä, haha. Itse söin jonkinlaisen kanahampparin, mutta siinä oli paria erilaista juustoa ja mangoa ja kaikkea. Hyvää! Syömäilyn jälkeen mentiin vielä Pinjalle katsomaan leffaa, ja kotiin lähtiessä taivaalla näkyi selvästi iso sateenkaari. Hyvä päivä :)


Ja eiköhän ensi viikostakin tule aika jees! Ajattelin käydä töissä, olla vapaalla, viettää aikaa Eelin ja kavereiden kanssa, hoitaa kissoja, tehdä ruokaa, tienata rahaa, juhlia viikonloppuna. Sounds like a plan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti