maanantai 9. kesäkuuta 2014

mä työnnän mun varpaat santaan

Moiksan! Taisin viime postauksen lopussa iloita, miten työt alkaa vasta seuraavana sunnuntaina. No, nehän alkoi jo silloin helatorstaina kun mut ja Laura hälytettiin kiireavuksi, ja rauhallinen päivä muuttuikin kiireiseksi työillaksi. Ja sama meininkin onkin jatkunut oikeastaan siitä asti; päivät ja suurin osa illoistakin on menneet töiden merkeissä. Ja siellä on tosi mukavaa! Vaikka onkin ollut enimmäkseen kiireistä, on ollut kivaa ja oon pääsyt hyvin takaisin kärryille. Oon siis töissä samalla jäätelökioskilla missä kahtena aikaisempanakin kesänä, nyt käynnistyi jo kolmas kesä. Varsinainen uraputki! :D Vielä suurin osa työkavereista on samoja, mutta se on vain positiivista kun voi huoletta höpötellä vähän kaikesta. Kuitenkin mun mielestä asiakkaat ja asiakaspalvelu yleensäkin on työn parhaita puolia; on niin mukava ilahduttaa esimerkiksi lapsia, jotka innoissaan pyytävät sitä pientä päärynäpalloa tai suklaakuorrutetta pehmistään, ja silmät hehkuen nostavat jätskinsä tiskiltä. Jokseenkin palkitsevää! Eikä sekään haittaa, että pomon kanssa voi heittää läppää vaikkapa siitä, minkäasteinen krapula tänä sunnuntaina on.


Näinä parina viikkona oon myös ehtinyt treffata kavereita. On ihan huippua, että pääsen näkemään kavereita melkein milloin vain! Viime kesänä se oli se, mitä eniten kaipasin. Lauantaina, kun vietettiin valmistujaisia ja päättäreitä, kokoonnuttiin myös tyttöjen kanssa yhteen Pinjan asunnolle ja juhlittiin omalta osaltamme. Ilta oli railakas, ja täynnä iloa ja hämmennystä. Yöksi menin muutaman muun tytsyn kanssa Pinjan luokse; ihan kuin vanhoina hyvinä aikoina nukuttiin samassa sängyssä ja herättiin aamulla ihan yhtä kauniina kuin illallakin. Sunnuntaina olin menossa iltapäiväksi töihin, mutta sitä ennen ehdittiin Pinjan kanssa hakea aamupalaa kaupasta ja istua katolla lämmittelemässä auringon paisteessa, samalla puhuen läpi mieltä askarruttavat asiat. En usko että ystäviä voi olla niin sanotusti eri tarkoituksia varten, mutta onneksi on olemassa niitä ihmisiä, joiden kanssa voi puhua mistä vain. Se on niin puhdistavaa ja vapauttavaa, ja onhan nuo mun kaverit aika fiksujakin. Diippii shittii, ja olo oli ainakin jokseenkin parempi!


Mukavien työpäivien ohella olen tietysti ollut vapaallakin! Viime viikolla vapaat sattui osumaan peräkkäisille päiville, ja lähdin käymään Oulussa moikkamaassa Eeliä. Eihän poikakaveria sovi ihan kokonaan unohtaa - vaikka imuri olikin edelleen samassa paikassa kuin mun lähtiessä ja sen seurauksena keittiö edelleen imuroimatta. Se sallittakoon, oli nimittäin ihanat pari päivää! Vaikka olinkin pahemman laatuisen kesäflunssan kourissa, Oulun lämpö oli tervetullut ja piristävä. Oli ihana huomata, että käsi kädessä käveleminen on yhtä mukavaa kuin aikaisemminkin ja että printtitoppi luo ihanan kesätyylin sortsien kanssa. Toisena päivänä käväistiin läheisen Kuivasjärven rannalla moikkaamassa opiskelukavereita, syötiin hyvää ruokaa ja katsottiin 500 days of Summer-leffa, ja toisena päivänä nukuttiin myöhään, soitettiin talkkari katsomaan meidän vuotavaa hanaa ja käytiin kasvitieteelliessä puutarhassa. 


Viime viikonloppuna sen sijaan... Kalajoella oli X-games tapahtuma, eikä edelleenkään kannata kysyä multa mitä siellä tapahtuu. Olin kaikkina päivinä töissä, ja sai pyöritellä palloja ja pehmiksiä niin paljon kuin kerkesi. Lauantai-iltana olin kuitenkin vapaalla, ja koska muutama muu oli myös, päätettiin lähteä käymään yksillä. Tässä vaiheessa kai voi jo päätellä mitä tapahtuu... Sattumalta meidän porukat ystävineen oli myös liikkeellä, ja sattumalta Sandy Kelt oli niin täynnä että löydettiin istumapaikka vain niiden pöydän äärestä. Iltahan meni siis samalla paikalla, eikä tullut kalliiksi vaikka yhdet muuttui lähemmäs yhtätoista. Oli aika hihityksen täyteinen ilta, vaikka seuraava aamu oli ainakin meidän kotona aika hiljainen. Mutta reippaana töihin, eiks je!


Viikonloppuna suuntaan Oulun kautta Rovaniemelle, jossa vietetään ihanan poikavauvan ristiäisiä. Vaatekriisi pukkaa päälle, mutta onneksi perjantaina ehtii käydä vähän kiertelemässä kaupungilla jos niikseen tulee! Kuvat on päättäreistä ja viime viikonlopulta. Palaillaan beibe ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti