keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Smile today

Alkuviikko on kulunut rauhallisissa merkeissä. Oon hengaillut kotioloissa Lauran kanssa, ja ollaan touhuttu kotona kotihommia. Vähän tylsää ehkä, eikä ainakaan auta että tein Spotifyihin kesälle soittolistan. Viikonloppuun on vielä aivan liian monta päivää... Aika kuluu parhaiten kirjojen parissa; hassua miten nyt kun olisi aikaa olla koneella, selailla blogeja ja katsoa sarjoja, ei se oikeastaan kiinnosta. Hirveän tärkeältä se kuitenkin tuntui tentteihin lukiessa :D Tällä hetkellä luen Fifty Shades -kirjasarjan toista osaa. Ei ehkä ihan niin jännä ja hyvä mitä on hehkutettu, mutta ainakin parempi kuin ensimmäinen kirja. Kirjastoreissulta toin mukanani pari englanninkielistä teosta, sillä ajattelin pysyä vireessä kesälläkin. Yksi kirjoista on Divergent, jonka kävin muutama viikko sitten katsomassa elokuvissakin Eelin kanssa. Seuraavana suunnitelmissa on siis testata, miten tarina toimii kirjana!


Tänään aurinko tuli taas moikkamaan meitä - ja kissoja! Ne on niin onnellisia eikä suostu tulemaan sisälle kuin syömään muutaman raksun. Äiti on vahvasti sitä mieltä, että ne on onnellisia siksi kun me ollaan kotona. Imartelevaa :3 Kissat on kyllä maailman parhaita olentoja, ja lässytän ja puhelen niille jatkuvasti. En vaan pääse yli niistä! Meidän vanhempi kissa, Takkunen, alkaa varmaan olla vähän vanhuude höperö, koska se nukkuu ihan missä sattuu: keskellä pihaa, nurmikolla, tai yleisimmin pihatiellä. Se tunnistaa oman auton äänen, eikä väistä sitä ennen kuin on aivan kohdalla ja joutuu pysähtymään.. Tänäänkin kisu katsoi hymyillen kun traktori tuli kohti sitä, eikä väistänyt ennen kuin oli ihan pakko. Hassua, mutta aika uhkarohkeaa :D


Meidän päärynäpuu kukkii, tehtiin tänään herkullinen mansikkatorttu, valmistuneet laittaa facebookiin ihania kuvia lakki päässä. Ja mulla alkaa työt vasta sunnuntaina, jej. Kivaa helatorstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti