perjantai 9. toukokuuta 2014

Ha en god weekend!

Jeejee viikonloppu! Ja tanskan kurssi ohi - niinhän siinä kävi, ettei motivaatio/panostus ihan riittänyt. Meni nimittäin vähän penkin alle kirjallinen osio, vaikka vaikea kuuntelu menikin läpi. No, tuloksia odotellessa :D Nyt tuli eteen myös se hetki, kun täytyi sanoa heipat meidän ihanalle opettajalle, nyyh. Viime postauksessa saatoin mainita joitan hänen miellyttävästä ulkonäöstään, ja joku päätti sitten olla vähän veikeällä tuulella. Onneksi olkoon, onnistuit aiheuttamaan lievää hysteriaa kun huomasin sen kommentin :D Piti vielä tarkistaa Kimiltä että ethän ole sattumalta käynyt lukemassa mun blogia.. Ei ollut. Eli aika onnistunut pila joltakin, en ollut ainoa ketä se nauratti!



Koska hävetti niin paljon, piti laittaa hame että oon edes kivasti pukeutunut jos satun vaikka kuolemaan noloudesta. Oli kiva olla ballerinoilla ja hamosella, ainakin mulla oli keväinen fiilis vaikka ulkona ei ehkä näyttänyt siltä. Muutenkin Oulussa on ollut aika jännittävät kelit. Aurinko paistaa, mutta lämpö on jossain hukassa. Tulee vähän ikävä niitä viime toukokuun helteitä! Lisäksi melkein joka päivä on tullut pari hassua lumihiutaletta.. Mulle tulee niistä mieleen yksi Silent Hill-elokuva, jonka lopussa taivaalta sataa tuhkaa. Eikä se ole mikään kiva fiilis, kun kuitenkin kevättä tässä kovasti eletään! Kohta pitäisi aloittaa myös jäätelönmyynti itsekin. Alustavasti näyttää siltä, että helatorstaina pääsen taas tiskin taakse. Vähän ristiriitaiset fiilikset: odotan kesää ja kaikkea mitä se tuo mukanaan ihan hurjan paljon. On kaverit, perhe, aurinko, mukava työpaikka, yleinen kesäfiilis. Viime kesä oli ihan jees paikkakunnan puolesta, mutta ainakin yhden kesän haluan vielä viettää katselemalla Dyynin terassilta kun aurinko nousee. Mutta sitten, jäähän tänne Ouluun yksi elämän tärkeimmistä ihmisistä. Jotkut vähän ihmettelee miten me vietetään kesä eri paikoissa, olisi kai sitä Oulustakin löytynyt töitä. Olisi varmasti, mutta halusin mennä kai helpoimman kautta vaikkka loppupeleissä ei se varmaan kovin helppoa tule olemaan. Melkein kaikki opiskelukaverit lähtee pois Oulusta, mutta Eeli jää tosiaan tänne. Tavallaan odotan ihan mielenkiinnolla ja jännittyneenä miten kesä erillään vaikuttaa. Monilla mun kavereilla on ollut kaukosuhteita armeijan tai muiden kuvioiden takia, ja tiedän miten paljon sitä näkemistä arvostaa pitkän erossa olon jälkeen. Meillä on molemmilla kuitenkin työkuviot siinä mielessä hyvin selvillä, että Eelillä on säännölliset työajat ja mulla taas joustava ja ymmärtävä pomo, joka kuuntelee toiveita vapaiden ja vuorojen suhteen. Kyllä me pärjätään!



Syksyllä saadaan muutenkin nauttia yhdessäolosta, kun käydään monilla samoilla kursseilla. Sain nimittäin sivuaineeksi kauppatieteiden perusopinnot, ja niin sai Eelikin. Jee! Oletan että sieltä taloustieteiden puolelta muhun tarttuisi vähän fiksuutta häivyttämään blondiuden oireita. Ei vaan, oikeasti olen aika innoissani. Jos minusta ei kerta tule opettajaa, voin ihan hyvin olla fiksu business-nainen jakkupuvussa! Hahah, kesä ei ole edes täällä ja haaveilen jo syksyn jutuista... Perus.

Kivaa viikonloppua!<3

2 kommenttia: