perjantai 16. toukokuuta 2014

lately

Tällä viikolla oon nauttinut kiireettömästä elämästä - tai ainakin antanut itseni kuvitella niin. Kyllähän sitä tekemistä löytyy joka päivälle, mutta välillä on vain kivempaa ommella haalarimerkkejä ajatukset vapussa ja katse telkkarissa, tai lähteä lenkille auringonpaisteeseen hyvä musiikki napeista kuuluen. 

Maanantaina haaveilin kesästä, ja innostuin yhdestä jos toisestakin jutusta. Ja ainakin ensi viikolle on luvattu hellettä, jej! Pelonsekaisin tuntein olen odottanut kesää ja epäröiden suhtautunut muiden hehkutukseen. Nyt se tunne alkaa tosiaan vaihtua hyväksymisen kautta innostukseen. Hyvä kesä tästä tulee! Ja kun vielä ensi viikolla pääsee juhlimaan opiskelukavereiden kanssa, voi olla että on aikalailla nollat taulussa.


Tiistaina kävin hallituksen kokouksessa - viimeinen tälle lukuvuodelle, jaiks! Mutta on meillä hyvä porukka, enkä kadu että lähdin mukaan tähän touhuun. Olen saanut uusia kavereita ja tutustunut paremmin vanhoihin, hyviä hommia! Sain myös vähän läksyä kesälomalle; pitäisi suunnitella ja tehdäkin fuksi-Reema. Eiköhän se hoidu kun vähän nakittelee muille hommia! Kokouksen jälkeen menin Jennin kanssa kirjastoon opiskelemaan. Loppujen lopuksihan se meni niin, että istuttiin kolme tuntia juttelemassa... Varmaan kaikki paikalla olleet tietää nyt aika paljon meidän elämistä :D Saatiin kuitenkin sentään avattua meidän muistiinpanot, vaikka ei päästy ensimmäistä sivua pidemmälle. Mutta olihan meillä henkevät keskustelut, joten ei se aika hukkaan mennyt :)


Keskiviikkona lähdin keskustaan shoppailemaan Lauran kanssa. Lähdettiin jo heti aamupäivästä, tosin laiskoina mentiin bussilla eikä pyörillä niin kuin alunperin suunniteltiin. Joululta oli vielä käyttämättä lahjakorttirahaa H&M:lle, joten suunnattiin ensin sinne ja tehtiinkin parhaat löydöt sieltä. Ostin kesäpaidan ja statement-kaulakorun, jollaista olenkin jo etsinyt jonkin aikaa! Joku kysyi multa että millainen on kesäpaita, onko se viileä? Noh, tämä minun kesäpaita on just sellainan kevyt ja läpikuultava, ohut, vähän löysä ja pitkähkö hiaton kauluspaita, joita mulla roikkuu vaatehuoneen hengareissa useampi jo. Mutta tästä tekee kesäpaidan kuviointi: valkoisella pohjalla erivärisiä kukkia. Kyllä kesäpaidan tunnistaa kun se tulee vastaan! Illan päälle kävin vielä lenkillä, ja musta tuntui että hymyilin vaan kun oli niin ihanaa kävellä ilta-auringossa ja kuunnella lempibiisejä. Ja ehdin vielä kotiin katsomaan Greyn anatomian, success!

Torstaina nukuin vahingossa myöhään ja viivyttelin tahallaan tenttiin lukemisen aloittamista. Jännä miten oli oikeastaan koko viikko aikaa avata kirja ja muistiinpanot, ja silti piti aloittaa vasta päivää ennen.. Kateeksi käy ruotsin fukseja, miten ne jaksaa olla niin ahkeria! Kävin myös Lauran luona koekampauksessa; Laura nimittäin laittaa mun hiukset lauantaisiin häihin. Ainakin harjoittelun lopputulokseen oltiin molemmat tyytyväisiä, ja teemaan sopivasti katsottiin telkkarista samalla hääohjelmaa. Laitettiin Eelin kanssa hyvää ruokaa, joka oli niin hyvää ettei sitä jäänyt seuraavalle päivälle. Sain myös vähän luettua tenttiin, mutta karkasin silti lenkille ennen jääkiekko-ottelua. Sen ollessa melkein loppu tajusin, että oon lukenut vain puolet muistiinpanoista ja kello on kohta seuraavan päivän puolella. Ei mennyt ihan putkeen...


Tänään, perjantaina, kävin aamulla rustaamassa jotain epämääräistä tenttipaperiin, ja syömässä hyvää ruokaa salaattibaarissa Jennin ja Lauran kanssa. Onneksi en ollut yksin tämän epäonnistumiseni kanssa :D Käytiin myös äänestämässä eurovaaleissa. En ole kauheasti seurannut politiikka tai mitään Eurooppa-keskusteluja, mutta haluan omalta osaltani vaikuttaa ainakin siihen, etten laske äänestysprosenttia. Ja onhan se aina jännää äänestää, tuntuu kauhean viralliselta! Eelin kanssa käväistiin iskällä hakemassa mun mekkoon sopiva kravatti, ja siivottiin koti vieraita varten. Aika pian tänne pitäisi saapua Eelin äiti ja pikkusisko, jotka majoittuvat meidän luona viikonlopun ajan. Huomenna mennään sitten niihin häihin! Vähän jänskättää, mutta älkää kertoko Eelille.


Siinä tämän viikon kuulumisia! Lisäksi oon muun muassa tuskaillut arvosanojen ja tenttien kanssa, katsonut jääkiekkoa ja puistanut nyrkkiä tuomareille, aivastellut, kironnut huonoa säätä ja tyhjää pyöränrengasta, mutta toisaalta ollut iloinen siitä, ettei tarvitse pyöräillä yliopistolle vesisateessa Toppilasta asti. Kiva viikonloppua, vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti