maanantai 12. toukokuuta 2014

dreaming about summer

Jälleen yksi askel lähempänä kesää, lomaa ja vapautta! Viime yönä ahersin puoli neljään asti tämän kevään viimeisen palautettavan esseen kanssa. En tiedä oliko se palkitsevaa vai pelkästään huojentavaa saada se vihdoin valmiiksi. Kun silmät ristissä aamuyöllä yritin saada viimeiset pari sataa sanaa, ei voi olla varma oliko se englantia mitä kirjoitin. En uskaltanut lukea sitä uudestaan :D Enää on jäljellä siis muutama tentti, ja on aika suunnata katse kohti kesää ja kesäsuunnitelmia. Jotain juttuja on jo selvillä, mutta aina voi haaveilla ja unelmoida - tai intoilla ja suunnitella, niin kuin mulla on tapana.


♥  Bailabaila! Viime kesä oli noin niin kuin juhlimisen puolelta vähän alijäämäinen - mun mielestä kesään kuuluu nimittäin oleellisesti kavereiden kanssa riehuminen aikaiseen aamuun. Onhan se Dyyni kiva talvellakin, mutta kesäisin on huippua tanssia melkein hikeen asti ja käydä terassilla vähän vilvoittelemassa. Eniten odotan meidän etkoja ja jatkoja; huominen on aina vasta huomenna, ja yhden vuoron nyt tekee vaikka vähän kädet täristen. Tosin silti olen vähän kateellinen niille kavereille, joilla on viikonloput aina vapaana!


♥  Musiikki ja esiintyjät on olennainen osa kesää. Festareita en ole ikinä sen kummemmin kierrellyt, vaan mulle on riittänyt Kalajoen juhannus aidan toiselta puolelta kuunneltuna. Tänä vuonna oli peruskattaus hyviä artisteja, mutta esimerkiksi Cascada on esiintymässä myös. Veikkaan vähän että nämä festarit menee töiden parissa, mutta Kalajoelle saadaan myös muita esiintyjiä. Ainakin Tuomas Kauhanen, Janna, Jontte Valosaari, ja Krista Siegfris ovat tulossa Kalajoelle. Eniten odotan kuitenkin Anna Abreuta ja Sannia! En voi uskoa että Abreu tulee Kalajoelle esiintymään!! Ihan huippua. Ainut miinuspuoli on, että esiintyminen osuu samalle viikonlopulle kun Ellie Goulding esiintyy Ilosaarirockissa. Nyt on aikamoinen puntarointi meneillään, kumman puolelle lopulta kallistun.


♥  Kalajoen kesä on täynnä erilaisia tapahtumia. Harvemmin niihin tulee itse osallistuttua, mutta jotenkuten on ainakin tullut seurattua x-gamesejä sekä bech futista. Tänä kesänä Jenni koittaa saada minut Ouluun Summer Party -tapahtumaan, ja meinaan vähän innostua siitä! Siellä esiintyy vähän sellaisia menneiden vuosien hittiartisteja, ja kun paikkana on Nallikari, on puitteetkin ihan kunnossa. Ja onneksi Oulu ei ole yhtä kaukana kuin Joensuu...


♥  Rantapäivät saa luvan olla jokaviikkoinen rutiini! Eli siis toivon oikein lämmintä ja aurinkoista kesää - olisihan se töidenkin puolesta ihan jees. Kalajoella on niin ihana pakata viltti, eväitä ja lukemista mukaan, ja lähteä heti aamupäivästä kuumalle hiekalle kavereiden kanssa. Rantoja löytyy useampi, ja tietysti palvelut on kohdillaan. Eikä ainakaan haittaa, että pötköttelyn lomassa voi käydä hakemassa jätskin mukavilta työkavereilta!


♥  Haluan uida! Haluan kastella bikinit meren suolavedellä, Mehtäkylän montussa, ja vaikka Jukuparkin altaissa. Kaikki käy, kunhan on kavereita menossa mukana!


Tietysti odotan myös niitä vähän pienempiä juttuja. Grillausta kavereiden ja perheen kanssa, saunailtoja, lättykestejä, pyöräilyä ilta-auringossa, Oulu-vierailuja, sukujuhlia... Hitsi vie miten tässä jo innostuu kesästä. Tule jo, tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti