torstai 26. kesäkuuta 2014

sitä odotellessa

Oon ollut tässä nyt pari päivää vapaalla - ja voi vitsit miten mukavaa on ollut :D Ensin olin maanantain ja tiistain töissä kun Laura oli vapaalla, ja keskiviikkona oli sitten toisin päin. Vaikka mulla onkin tietysti aina pari vapaapäivää viikossa niin kuin kaikilla muillakin, harvoin niiden aikana pääsee vain oleilemaan. Oikeastaan kaikki alkukesän vapaat oon pyytänyt johonkin tiettyyn ajankohtaan jotain tiettyä juttua varten, ja vaikka mukavaa onkin ollut, niin on se vähän eri asia kun on random vapaapäivä ilman suunnitelmia. Siksi oonkin vaan nauttinyt näistä päivistä! Nukkunut myöhään ja ottanut päikkärit, käynyt aamulenkillä, dataillut huoletta. Toisaalta parin vapaapäivän putket on vähän petollisia: ei millään huvittaisi mennä töihin huomenna!


Siivosin tänään äitin partylite-kutsuja varten oli muuten tosi aikuinen olo osallistua kutsuille ja tilata jotain!, ja samalla muhun iski sisustusvimma! Oon jo muutaman jutskan keksinyt, mitä meidän kodissa voisi muuttaa. Ei mitään isoa, lähinnä tekstiilien ja yksityiskohtien duunailua. Mutta silti sormet syyhyää päästä jo aloittamaan, ja lähinnä nuo nettikaupat taitaa olla vaaran paikkoja. Pakko kai hillitä itseni, kun ei palkkapäiväkään ole vielä ja sitten kun se tulee, on niitä rahareikiä muutama jo valmiina.


Nimittäin tiedossa on festareita, woopwoop!! Ensi viikonloppuna menen Jennin kanssa Ouluun Summer Party-festareille - ainakin luultavasti. Suunnittelu on väään vielä kesken, mutta ainakin varasin sen viikonlopun jo vapaaksi :D Sitä seuraavana viikonloppuna taas lähdetään Lauran - ja äitin!! - kanssa Joensuuhun Ilosaarirockiin! Näillä näkymin ostetaan liput vain sunnuntaille, mutta silloinhan se lemppariartisti vasta esiintyykin, eli Ellie Goulding. Iiiiiik, can't wait!! Nyt vain sormet ristiin että kaikki menee hyvin ja reissusuunnitelmat pitää!


Eikä haittaa vaikka tulisi esim lottovoitto tässä lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti