maanantai 16. kesäkuuta 2014

You take my breath away

Apua, en ymmärrä miten mulla ei oo aikaa kirjoittaa postauksia! Enkä nyt niin hirveän kiireinenkään ole.. No, väliäkö hällä, eikö kesällä saakin ottaa astetta rennommin! Ja mukavaa kesän vietto onkin ollut tähän asti. Tosin ne kesäisest kelit alkoi vähän ujostella, ja kiskalla on ollut jäätelöiden pyörittelemisen sijaan peukaloiden pyörittelyä. Viime keskiviikkoa kuitenkin piristettiin Lauran kanssa käymällä Pinjan kanssa saunassa! Jotenkin niin hauskaa viettää pikkulauantaita tropiikkia muistuttavassa saunassa, ainakin heti sen jälkeen kun saatiin se sytytettyä. Tuntui ihan viikonlopulta ja vaan hymyilytti :) Äitikin toi kotiin pari savusiikaa, ja ensimmäistä kertaa tämä tyttö perkasi oman kalansa. Hyvää oli, ja kissatkin pääsi herkuttelemaan kalanpäillä ja muilla epäilyttävillä osilla.Mun viikonloppu alkoikin jo torstaina, kun lähdin Oulun suuntaan. Hitsi vie, tuntui ihan perjantailta ja menin päivissä sekaisin! Mutta selvisin ilman sen kummempia toilailuja - ja olihan se kiva nähdä Eeliäkin. Tosin sitten kun se oikea perjantai koitti, Eeli oli töissä ja minä duunailin omiani kotona. Ja oli ihanaa olla kotona!<3 Tykkään meidän jokaisesta keittiön kaapista, huonekaluista, ikkunasta, hissistä ja parvekkeesta; paras kämppä ikinä. Oli niin kotoisa olo käydä Tokmannissa kaupassa ja kokata siellä omassa keittiössä. Leivoin myös suklaakakun, sillä Jenni tuli illalla käymään - pitihän meidän nähdä kun oltiin molemmat sattumalta samaan aikaan Oulussa. Oli niin piristävää ja ihanaa, vaikka oltiinkin edellisenä iltana puhuttu vajaa tunti puhelimessa, haha. Myös meidän opiskelukaveri Heikki ilmestyi pimpottamaan ovikelloa, ja tarjosin kakkua myös hänelle. Varsin sosiaalista menoa, vaikka loppuilta katsottiinkin Eelin kanssa jalkapalloa.
Kun nukkuu edellisenä päivänä puoleen päivään, ei kuuden herätys ole kovin mieluisa. Eikä se meinannut onnistua ollenkaan; torkkua, torkkua, torkkua, ampaisten sängystä ylös suihkuun ja loppuaamu pienessä kiireessä ja kärtyssä. Meidän juna Rovaniemelle lähti puoli yhdeksän aikaan, ja onneksi oltiin saatu iskältä auto käyttöön ettei tarvinnut kiroilla kesälle harvennettujen bussivuorojen kanssa. Ajeltiin leppoisasti ja hyvissä ajoin rauhallisen Oulun läpi kohti linja-autoaseman parkkia, mutta se seesteisyys katosi aika pian, kun huomattiin että ilmaiset parkkipaikat on täynnä ja junan lähtöön vartti. Pientä kiroilua ja kiertelyä, lopulta auto parkkiin Citymarketin parkkipaikan perältä löytyneelle ilmaiselle alueelle thank god!! ja pikakävelyä junalle. Ehdittiin! Junamatka meni pilkkiessä ja vähän jännittäessäkin, mutta olipa kiva nähdä Eelin puolen perhettä pitkästä aikaa. Päivän sankari eli vauvakin oli kasvanut hurjasti :) Ristiäiset pidettiin Aapakirkossa, jossa oli kappeli ja seurakuntakoti tavallaan samassa. Hyvää ruokaa, kivoja ihmisiä ja hyväntuulinen vauva; onnistuneet pirskeet siis! Ilmakin oli aurinkoinen, vaikka ei mitenkään erityisen lämmin. Jokohan sitä olisi tavannut kaikki Eelin sukulaiset... Taas tuli nimittäin uusia nimiä ja kasvoja jotka pitäisi muistaa - sekä lukuisia vihjailuja siitä, milloin saadaan järjestää juhlat meidän kunniaksi. Hehe, we'll see!Päivä oli ihana, mutta aikainen herätys painoi kyllä kovasti. Moni toivoi että oltaisi jääty yöksi, mutta lähdettiin kuitenkin vielä samana iltana takaisin Oulua kohti. Junassa oli jos jonkinlaista tyyppiä, varmaan festarivieraita Sodankylästä. Meidän vaunu oli ihan jäätävä, ja konduktöörikin kuvaili sitä jääkaapiksi. Ei kuitenkaan tehnyt asialle mitään sen kummemmin, ja elossa päästiin kotiin joka tapauksessa. Ja autokin oli omalla paikallaan, ilman lappuja ikkunassa! Oli ihana tulla omaan kotiin, nakata kamppeet minne sattuu - paitsi tuliaiskakut jääkaappiin - ja sukeltaa peiton alle lämpimään nukkumaan, ja havahtua seuraavan kerran vasta kun sunnuntai oli jo pitkällä. Sunnuntai menikin himmaillessa ja elokuvaa katsoessa, vaikka kriisinpoikasen sainkin aikaiseksi kadonneesta vara-avaimesta. Löytyi, tosin Kalajoelta... :D Illalla lähdin bussilla Kalajoelle päin, missä Laura, kissat sekä Espoosta kotiutuneet porukat jo odottikin.


Tänään meen iltavuoroon neljäksi ja tällä hetkellä on menossa pohdinnat siitä, kuinka monta paitaa laitan etten palellu kiskalla. Tämä päivä onkin yksi mun kolmesta työpäivästä, sillä tällä viikolla pääsen plussan puolelle ja saan olla juhannuksen vapaalla! Hämmentävää, mutta ihan mielettömän kivaa! Eeli tulee tänne juhannuksen viettoon, ja koitetaan kavereiden kanssa käytää vielä viimeinen oljenkorsi että saataisiin mökki. Jos ei, niin eiköhän me jotain kivaa keksitä joka tapauksessa!

So you wanna play with magic
Boy, you should know what you're falling for
Baby do you dare to do this?
'Cause I'm coming at you like a dark horse
Katy Perry: Dark horse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti