sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Nuhastellaan

Yks nuhanenä täällä moi! Tai oikeastaan kaksi, sillä niinhän siinä kävi, että mun flunssan alkaessa vähän hellittää, Eeli sairastui. Oli vähän nurinkurista, että maanantaina iskä soitti ja kysyi oonko ollut ihan terveenä, ja seuraavana aamuna heräsin tukkoisena ja kurkkukipuisena. Nyt alan jo itse olla voiton puolella, joten ei muuta kuin apinan raivolla uuteen viikkoon!

No mitäs tähän kuluneeseen viikkoon sitten on mahtunut - sen aivastelun ja niistämisen lisäksi? Maanantaina kävin Jennin kanssa pienryhmäohjaajakoulutuksessa ja opin, mistä kaikesta uusia opiskelijoita pitää hoksauttaa. Ehkä maailman ärsyttävin sana... Kävin myös ensimmäisellä rahoitusmarkkinoiden luennolla ja huh, mitä asiaa! Tosi mielenkiintoista mutta aika raskaista ja tiiviitä paketteja on nuo kolmen tunnin luennot. Lisäksi kurssikirjallisuus sekä luentodiat on englanniksi, mutta luennoitsija puhuu suomeksi, niin vähän hankala keskittyä! Markinnoinnissa sentään ymmärsi ne käsitteet melko lailla molemmilla kielillä, mutta nyt on pakko kirjoittaa kynä sauhuten. Ei siinä, ainakin keskittyminen pysyy yllä :D 


Innostuin myös leipomaan, vähän niin kuin ennustinkin! Ja juurikin sen kakun, josta näin unta. Sain Jenniltä joululahjaksi Kinuskikissan reseptikirjan, ja sen ohjeella tein amerikkalaisen juustokakun, joka oli muuten yllättävän helppo jopa mulle! Sama ohje löytyy myös Kinuskikissan blogista. Tietenkään mun kakku ei nyt aivan samannäköinen ollut, mutta maistui ihan hyvälle; muiden kommenttien perusteella siis, itse en flunssan takia juuri mitään maistanut.. Oli kivaa ja ehkä vähän jänääkin kokeilla leipoa jotain uutta, ja suuresta epäuskosta huolimatta kakku onnistui. Oli myös hauska värkätä vaniljatankojen kanssa!  Oma vuokani tosin oli vähän isompi kuin millaiselle ohje on, joten pohjaa täytyi tehdä lisää; eikä meillä kyllä ollut tuoreita vadelmiakaan, joten pakastemansikat sai riittää. Seuraavalla kerralla haluaisin kokeilla kirjan reseptejä tavallisille juustokakuille, sillä en ole koskaan sellaista tehnyt ja kirjan reseptit on tosi hyvin ja yksinkertaisesti selitettyjä. 


Tänä viikonloppuna porukat tuli Kalajoelta käymään, ja käytiin kaikki Ideaparkissa shoppailemassa. Kiva oli pitkästä aikaa kierrellä kunnolla, ja ostoskeskuksessa oli myös tasauspäivät ja niiden takia hyviä tarjouksia. Itse ostin uudet valkoiset Converset Click Shoesista tarjouksesta, ja Laura löysi Seppälästä ihanan kevättakin, josta sai 20% alennusta. Lisäksi ostin H&M:ltä sinisen mekon kesää varten. Pari viikkoa sitten ostin BikBokista tekonahkatakin, joten aikasemmin kokoamieni kollaasien tuotteet alkaa olla kasassa. Itse asiassa oonkin löytänyt juuri noissa kollaaseissa nähtyjä juttuja, vaikka esimerkiksi sitä mekkoa ostaessa en edes ensin tajunnut mistä se oli tuttu :D Vielä jossain odottaa täydelliset vaaleat nilkkapituiset farkut sekä siniset bikinit; ehkä aika tehdä pitkästä aikaa H&M:lle tilaus?


Tällä viikolla oon myös intoillut vapusta, koska saatiin päivämäärät ainakin humanistien tapahtumien osalta. Alle kuukausi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti