lauantai 28. maaliskuuta 2015

You and me, we got the world in our hands

Täältä tulee taas kuluneen viikon kuulumiset kerralla. Vaikka täytyy myöntää, ettei taaskaan ole tapahtunut mitään jännää, perusarkea vaan! Piti oikein pinnistellä ja muistella, mutta ei, mitään oikeesti mainitsemisen arvoista. Mitä nyt ulkona näyttää tammikuulta, nuha ei sitten lähtenytkään, sain kuulla olevani språklig medveten, ja rahoitusmarkkinoissa oon edelleen ihan pihalla!


Tosin ainakin viikonloppu on sen osalta vähän erikoinen, että ensimmäistä kertaa yli vuoteen oon ihan yksin kotona koko viikonlopun. Sinä aikana kun ollaan Eelin kanssa asuttu yhdessä, oon täällä meidän kämpillä ollut yhden yön yksin - tai nyt siis kaksi. Kämppä kyllä tuntuu vähän tyhjältä kun täällä yksin himmailee! Ajattelin kuitenkin tarttua tilaisuuteen ja kuunnellaa omaa lempimusiikkia täysillä ja katsoa romanttisia leffoja. Mikäli vaan ehdin, koska tuntuu etten saa mitään aikaiseksi! Sängyssä vitkuttelin hyvän tovin ja muutenkin vaan haahuilen huoneestaa toiseen, unohdan mitä menin tekemään tai hakemaan. Nää on näitä viikonloppuja!


Eilen kuitenkin oli edes jotain tavallisesta poikkeavaa, kun lähdettiin kaiffareiden kanssa vähän shoppailemaan keskustaan. Käytiin tietysti Stockan hulluilla päivillä, ja voi että mitä kaikkea ihanaa siellä oli! Jostain syystä en sitten ostanut mitään muuta kuin kaksi ripsaria, ja nekin olisi ollut sitten Anttilassa paremmassa tarjouksessa :D Muita päivän ostoksia oli muun maussa hanskat ja ihana reppu Fiorellasta! Vähän sellainen pussimainen, etnisellä printillä kuvioitu reppu. Todellakin kesää odotellessa, tai vaikka vappua nyt ensin! Käytiin myös Bisketissä vähän herkuttelemassa ja paljon rupattelemessa. Laatuaikaa ihanien ystävien kanssa! Tuntuu että ei ehdi näkemään tarpeeksi, kun itse oon yliopistolla niin vähän, ja osa kavereista on harjoittelussa ja töissä ja plaah. Viikon vähäisen sosiaalisen elämän jälkeen oli niin kiva jutella ja ihan vaan nähdä. Illaksi tultiin vielä meille ja tehtiin pizzaa ja katsottiin ensimmäine Sinkkuelämää-leffa. Pizza oli tosi hyvää, samoin kuin leffa, ja seuraavaksi katsotaan tietysti sen jatko-osa!


Tylsän elämäni keskellä vappu on päivittäin mielessä. Oikeastaan kaikki tapahtumat on tiedossa ja innolla odotan kaikkea jännää! Tosin eilen saatiin tietää, että perinteiseti vappusitsit on ilmeisesti peruttu, ja kyllä siinä vaiheessa tämän tytön naama venähti! Viime vuonna sitsit oli parasta koko vapussa, ja Verballa ei ole koko lukuvuonna edes ollut sellaisia sitsejä, mihin kaikki olisi saaneet osallistua. So lame! Mutta tästäkin on vaan päästävä yli ja nautittava muista kivoista jutuista, joita tulee taatusti olemaan paljon!

Tänään taidan mennä vielä moikkaamaan Jenniä, joten varmaan aiheellista laittaa itseni ihmisen näköiseksi. Vi ses ja silleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti