keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Voisin siivota, mut kenen takia

Vissiin joku lomafiilis, kun illalla ei millään malttaisi mennä nukkumaan ja aamupäivällä puolestaan herätä. On tähän lomaan kuitenkin jos jonkinlaista mukavaa ehtinyt mahtua!

... Kävin ensimmäisessä enkun pienryhmäohjaajien tapaamisessa. Käytiin läpi mitä tähän hommaan yleensäkin kuuluu, palautetta viime vuodelta ja sen sellaista. Keväällä on vielä yksi isompi koulutuspäivä, ja enkun pro:jen kanssa nähdään vielä myös. Mukavalta vaikuttaa ja innolla odotan, että päästään vähän enemmän hommiin!


... Lauantaina käytiin Lauran ja Jennin kanssa elokuvissa, leffana tietysti Fifty Shades of Grey. Ja minä ainakin tykkäsin! En yleensäkään ole kovin nirso arvostelemaan elokuvia, mutta olihan tässä aika paljon näkemistä ;) Ja eväätkin oli hyviä, Finnkinon popparit ja niiden mausteet on ihan parhaita! Leffan jälkeen käytiin vielä vähän aikaa istuskelemassa 1Barissa, kaiken kaikkiaan oikein mukava lauantaipäivä!

... Sunnuntai puolestaan oli bilepäivä, sillä lähdin Jennin ja Saanan kanssa sunnareille, eli Apolloon sunnuntaitarjousten perään. Ihmisiä oli aika paljon, lähinnä nuorempia - kieltämättä tuli aika vanha olo :D Välillä ei oikein tiennyt miten päin olisi ollut, mutta ilta oli silti aika hauska. Ja paras kohta oli tietysti pizzan hakeminen, majoneesilla mm. Kun on kerran ottanut pizzan majoneesilla, ei enää voi ottaa ilman!


... Alkuviikko on mennyt ihan kotona löllöissä, mukavaa himmailua ja tv-sarjoja. Menin pilaamaan itseltäni koko Australian Masterchefin: yksi jakso jäi välistä ja halusin tietää kuka siinä putosi, ja samalla tulin vahingossa tietoiseksi kisan voittajasta... Thanks Wikipedia. Onneksi en muista muiden kilpailijoiden putoamisjärjestystä ainakaan kovin tarkasti niin jotain jännää vielä! Myös lempparisarja Once Upon a Time palasi talvitauolta, ja päästään taas Eelin kanssa satuhahmojen seikkailujen pariin.

... Näin maaliskuun alkaessa, meillä tuli myös Eelin kanssa vuosi siitä, kun muutettiin yhteen! En oikein tiedä onko aika mennyt nopeaa, kaipa se on. Toisaalta välissä oli kesä kun olin Kalajoella, mutta kyllä laskisin silti että vuosi tulee täyteen. Ei oikein juhlistettu tätä mitenkään, mutta toisaalta ollaan loman verukkeella herkuteltu ihan tarpeeksi muutenkin. Mun piti kuun vaihtuessa aloittaa vähän terveellisempi elämä, mutta tuntuu että menen ihan toiseen suuntaan :D Ehkä onkin helpompi ryhdistäytyä sitten, kun normaali arki taas alkaa.

... Julkaisin postauksen mun yliopisto-opiskelusta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Aika pitkä sepustus, mutta ainakin omia ajatuksia selkeytti! Mielelläni kuulisin myös muiden ajatuksia, jos on ollut samankaltaisessa tilanteessa :)


... Loppuviikko meneekin vähän erilaisissa maisemissa, sillä lähdetään iskän kanssa Vuokattiin mökkeilemään ja laskettelemaan! Viimeisimmästä laskettelukerrasta onkin aika kauan aikaa, joten saa nähdä pysynkö laudalla edes pystyssä :D Onneksi Vuokatin rinteet on kuitenkin tutut, kun aikoinaan siellä on tultu laskettua vähän enemmänkin. Toivottavasti sattuisi hyvät kelit, pakkasta tuskin ainakaan on liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti