maanantai 2. heinäkuuta 2012

I'm still wide awake

Tänään vietettiin Letolla Siljan synttäreitä, sekä mun, Marisan ja Sini-Marian nimppareita. Saa onnitella! Niin ja tietysti tänään on myös Milla MAIJUN nimipäivä! Meidän kaveriporukan kesäperinteeksi on muodostunut pitää erilaisia iltamia, alkoholittomia sellaisia, mökeillä. Tänään koolla oli meidän sankareiden lisäksi Laura, Milla, Elisa sekä Jussi ja Seppo.


Juteltiin kuulumiset ajantasalle, syötiin kaikkia herkkuja ja maisteltiin vähän kuohuvaa - Pommacia tosin, Siljan Haaparannasta tuomasta jättipullosta! Illan ohjelmaan sai halutessaan myös vähän extremeä, sillä mökin huussin olivat valanneet pienet, mutta sitäkin äkäisemmät mäkäräiset. Myös eräs ampiainen kävi viihdyttämässä meitä. Tai no, ainakin joitakin meistä, sillä suurin osa tytöistä pakeni kiljuen seinän viereen :D Hassua, miten aikaisemmin kaikkien on aina pitänyt saada kyyti, mutta nyt oltiin omilla autoilla liikenteessä.. Meidän juniori Elisakin on saanut kortin, onnea!<3 Kovin myöhään ei viitsitty kuitenkaan viipyä, koska huomenna on töitä. Mulla alkaa työvuoro vasta kolmelta, mutta illan suunnitelmissa olisi kerrankin mennä vähän aikaisemmin nukkumaan. Kesällä vaan tulee aina valvottua myöhään, on ihanaa kun valoisa aika kestää niin pitkään! Sitä paitsi ikkunasta paistaa ilta-aurinko suoraan mun sängylle, enkä muutenkaan siis saisi heti unta, vaikka menisinkin petiin ihan ajoissa :D 


Marisa-rakas, ikävä tulee<3
Sään salliessa ajateltiin Lauran kanssa suunnata rannalle ennen töitä, mutta saa nähdä miten käy.. Sääennuste ei ainakaan näytä mitään hellelukemia, ou noou! Rantapäivät taitaa muutenkin jäädä aika vähälle tänä kesänä, koska kaikki vapaat pitäisi kuulemma käyttää tulevan asunnon siivoamiseen ja sisustamiseen. We'll see about that... Loppuun vielä opiskelu-uutisia: myös Jyväskylän yliopistosta tuli paksu kirjekuori, jonka sisällä oli hyväksymisilmoitus pääsystä opiskelemaan pääaineena englantia ja sivuaineena ruotsia! Eli olisin siis päässyt mun kaikkiin hakukohteisiin paitsi ammattikorkeakouluun hehHEH , ihan ihmejuttu kyllä :D Ouluun tässä ollaan kuitenkin suuntaamassa, mutta onhan se kiva tietää että vaihtoehtojakin olisi!

 Hold on the feeling
And don't let it go
Cause we've got the floor now
Get outta control
I wanna stay up all night
and do it all with you
One Direction: Up all night

2 kommenttia:

  1. Mihin sä haet ammattikorkeaan jos et sinne päässyt? aika hullunkurisesti kun pääsit yliopistoihin kaikkiin mihin hait! Kyllä se tunnollinen opiskelu aina palkitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain Oulun ammattikorkeakouluun journalismia, mutta en päässyt edes toiseen vaiheeseen :D ja oon kyllä itekin yllättynyt näistä yliopistoista, koska kaikkien pääsykokeiden jälkeen fiilikset oli aika epätoivoiset.. ;P

      Poista