maanantai 10. syyskuuta 2012

Vulcanalia 2012!

Sori sori soriii. Mulla on ollut kiireinen loppuviikko, vaikka esimerkiksi torstaina olikin kuluneen viikon ainut vapaa-ilta. Mutta nyt ehdin viimein kertoa jotain Vulcanaliasta, joka oli siis musiikkia sisältävä avajaistapahtuma Oulun yliopisto-opiskelijoille.


Valitettavasti en kauheasti osaa sanoa, mitä tapahtuma-alueella oikeastaan oli :D Vietin nimittäin koko illan Verban, eli vieraiden kielten ainejärjestön, pressulla, joka oli levitetty nurmikolle alueen ulkopuolelle. Tämä siitä syystä, että alueelle ei saanut viedä ollenkaan laukkuja eli toisin sanoen omia juomia, vaan ne oli jätettävä narikkaan. Asetuttiin siis Lauran ja mun ryhmäläisen Jennin kanssa pressulle heti, kun Wesibussi toi meidät Toppilan Möljälle. Hetkinen, siis mikä wesibussi? Kyseessähän on tietääkseni teekkareiden bussi, jonka linjanumero on omaperäisesti 69 ja jonka sisätilat on koristeltu varsin hauskalla tavalla. Bussi kyyditsi opiskelijoita yliopistolta Toppilaan ilmaiseksi kahdeksaan asti, ja me päästiin jo ensimmäiseen kuljetukseen. Silloin bussin party-fiilis ei ehkä ollut vielä niin huipussaan, mutta musiikki soi koko ajan ja esimerkiksi aina kun linja-auto joutui pysähtymään, "henkilökunta" antoi megafonin kautta ohjeita Vasen! Vasen!  ja kyydissä olijoiden tuli kallistua tietysti vasemmalle - koko bussi heilui. Muiden autoilijoiden kummastuneet ilmeet oli aikamoinen näky! Kahdeksan jälkeen wesibussin kyytiin pääsi pientä maksua vastaan. Jonot olivat tosi pitkät ja bussi koko ajan aivan täynnä - voi vain kuvitella mikä tunnelma bussin sisällä oli.. :D



Mun ilta meni siis pressulla istuskellessa ja jutellessa verbalaisten kanssa. Oli aivan mahtava ilta, tutustuin moniin ihmisiin ja aikaisempiin tuttavuuksiin entistä paremmin. Ainut asia mikä jäi harmittamaan, on yliopistosuunnistus!! Meidän joukkue oli oikeasti tosi hyvä, oltiin paikalla viisitoista minuuttia ennen voittajajoukkuetta ja ei ole muiden vika, jos yksi joukkueen jäsen vastaa puoliin kysymyksistä itse, kertomatta niitä edes toisille.. Pyh. Illan edetessä ja pimeyden laskeutuessa alkoi myös kylmyys purra, ja otettiin taksi Kaijonharjuun puolen yön aikaan, vaikka bileet taisivat Möljällä jatkua vielä pitkälle aamuun. Mun piti kuitenkin torstaiaamuna selviytyä kymmeneltä Lukkari-infoon - ja niin selvisinkin, toisin kuin suurin osa englannin fukseista.




Ensi vuoden Vulcanaliaa odotellessa! Jospa sitä ehtisi käydä silloin vaikka kuuntelemassa sitä musiikkiakin. Tänä syksynä ja keväänä on kuitenkin luvassa vielä hurjasti tapahtumia, ehkä yritän ensin käydä niissä. Tästä viikonlopusta, jonka vietin Jyväskylässä, kirjoittelen ainakin toivottavasti alkuviikosta. Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu, ja hyvää alkavaa viikkoa! Ja ihan vaan varmuuden vuoksi: kappale on valittu puhtaasti läpällä, kyseinen biisi on entuudestaan tuttu, mutta kuulin sen pitkästä aikaa wesibussissa - ja sehän sopii tähän postaukseen kuin nenä päähän!

Koulubileet alkaa, on tosi nastaa
kavereiden kanssa kun bailataan
Koulubileet kutsuu nyt lattialle
värivalot hehkuu
on tunnelmaa
Mandi Lampi: Koulubileet 

2 kommenttia:

  1. hei tulin kommaan etten unohda, kirjoitusvirheitä havaitsin!
    1. tietyskbmgfojmdri tai jotain
    2. samassa kohtaa : joko bussi heilui, pitäs olla koko bussi : 3
    ei muuta <3
    t. siskosi

    VastaaPoista