maanantai 17. syyskuuta 2012

This is my happy place

Oulussa again, takana loistava viikonloppu Kalajoella. Pääsin viettämään laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa, kissoja unohtamatta! Oon niin eläinrakas ihminen, outoa kun täällä Oulussa näkee tosi vähän varsinkin kissoja. Kohokohtia oli ehdottomasti huipun lauantai-illan lisäksi tortillat, mm I just love them<3


Lauantaina päivällä olin ahkerana: kävin tuttuun tapaan naapurissa siivoamassa ja tein koulutehtäviä. Okei, on myönnettävä että lievästi ketutti napata siivousvälineet kouraan, en ehkä ihan sen takia tullut viikonloppua viettämään Kalajoelle... Mutta ensin työ, sitten huvi! Illalla nimittäin kokoonnuttiin Millan luokse viettämään iltaa. Hyvä porukka koossa, mahtava meno ainakin naurusta ja volyymitasosta päätellen. Milla oli laittanut meille hyvät sapuskat, jotka saatiinkiin tuhottua melkein kokonaan. Viime postauksessa lupasin ottaa paljon kuvia - ja kamera kiersikin illan aikana tyypiltä toiselle ja muistikortti sai lisää täytettä noin kolmensadan kuvan verran.


Sitten tuli aika siirtyä kohti Hiekkasärkkiä. Meidän tiimi menetti kaksi jäsentä, kun Laura ja Pirkka-Pekka jäi pois matkasta, mutta vastaavasti Pinja liittyi joukkoon Safaritalolla, missä oli ollut viettämässä isänsä synttäreitä. Safarilla pelattiin vähän aikaa Aliasta, mutta jokin muu veti meitä puoleensa: lähdettiin hivuttautumaan kohti meidän vakiopaikkaa, Dyyniä, jossa esiintyi sinä iltana Kristiina Wheeler. Kesään verrattuna paikka oli tyhjän oloinen, vaikka tuttuja olikin paljon ja tanssilattialla oli ahdasta loppuillasta. Vaikka inhoan tätä sanaa, niin tapahtumarikas kuvaa meidän iltaa aika hyvin. Itse ainakin sain mieltä vaivanneita asioita selvitettyä ja pystyin hyvillä mielin tulemaan takaisin Ouluun.Takaisin Ouluun.. Kotiin? Kämpille? Mikä sana kuvaa tilannetta parhaiten? Osa mun perheestä on Kalajoella ja osa täällä Oulussa, kavereita löytyy molemmilta paikkakunnilta. Kuitenkin täällä Oulussa on tällä hetkellä mun elämä; asunto, opiskelupaikka ja muita tärkeitä asioita. Milloin sitten seuraavan kerran Kalajoelle? En tiedä, vaikka onkin ikävä perhettä, nyt on hyvä olla täällä Oulussa. Haluan viettää kunnolla aikaa täällä, muuallakin kuin yliopistolla. Ehkä uskallan lähteä tutkimaan Kaijonharjua vähän Valintataloa pidemmälle!


Mikä se voima on joka kuitenkin
aina aamuisin jaksaa herättää
Tyttö tänään sinä tahdot lentää
vaikkei voimat riitä hymyynkään
Sirpaleista koottu on se hahmo
jonka peilissäsi näät
 Kristiina Wheeler: Tyttö

4 kommenttia:

 1. Jos koulukiireiltäsi ehdit niin mun blogissa ois haaste sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan haasteille löytyy aikaa, niitä on kiva tehdä! Pitääpä käydä kattomassa millainen haaste on kyseessä :)

   Poista
 2. Oulu on ihan kiva paikka olla ja vähän tutkimalla täältä kyllä löytää kaikkea kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tykkään kyllä tästä kaupungista! Jospa viikonloppuna olisi aikaa tutkailla paikkoja enemmänkin (:

   Poista