sunnuntai 13. tammikuuta 2013

A very Meeri fact of the evening

Hej och förlåt! Maailman epäaktiivisin bloggaaja ilmoittautuu, ei kai se hiljainen lupaus päivitellä aktiivisemmin pitänytkään kovin hyvin.. Toisaalta, onko se maailman vakavin asia jos ei ehdi kirjoitella sen takia, että on kaikkea kivaa tekemistä, muun muassa:

Ostin perjantai-iltaa varten yli puolen kilon irtokarkkipussin, hups. Puolustukseni voin sanoa että siitä jäi muutama karamelli vielä lauantaillekin enkä ihan yksin tuhonnut sen sisältöä muutenkaan. Sitä ennen söin puolikkaan pizzan, täytteinään kana-katkarapu-ananas - jep, hunningolla ollaan! Onneksi myös terveellisempää ravintoa on tullut tankattua, kun raksu kokkasi kiinalaista kanawokkia ristikkoperunoilla, sounds cool right? Sunnuntaina oli myös kunnon näytön paikka, kun Pateniemeen pöydän ääreen istui ensimmäistä kertaa mun ja Lauran kaverit. Jännää oli, mutta hyvin se meni!

Koko viikonloppua en sentään syönyt :D hmm kuulostaa että olisin syönyt viikonlopun, mutta siis tarkoitan että tein muutakin kuin mussutin ruokaa Okei, en kyllä liikkunut nimeksikään, mutta Lostin ensimmäinen kausi on edennyt huimasti, samoin kuin siskolta lainassa oleva Rowlingin uusin kirja. Ja hyvähän se on! Täytyykin lukea nopsaan, sillä salattu kuudes aistini ilmoittaa kevään kurssien olevan varsin työläitä. Sen vastapainoksi uusista converseista ja takista haaveilua sekä aivotonta soopaa, Selviytyjät forever! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti