keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Converse-rakkautta!

Käheä moi kaikille! Jeap, ääntä ei tule juuri ollenkaan, tosi hot kuulostaa eläkkeellä olevalta tupakoitsijalta. Oli myös kivaa yskiä mikkiin pronun tunnilla, oon varma että Ian arvosti mun elettä yleensäkään raahautua sinne tunnille, kun eilen jätin sen väliin juuri tämän ongelman takia. Eilen kävin myös Eelin kanssa keskustassa, ei ihan vain humputtelemassa kuitenkaan: tsekattiin kaupunginteatterilla olleet nuorten ammatti- ja kesätyötreffit. Eipä sieltä tarttunut mukaan muuta kuin DNA:n ilmainen kangaskassi itse asiassa nappasin vahingossa kaksi lol mutta tulipahan ytyä :D Samalla reissulla ostin uuden muistikortin kameraan. Aika harvinaista, että näin pian sain tehtyä asialle jotain! Yleensä kun jotain menee rikki, se saa myös olla siinä tilassa hyvän tovin. Ei esimerkiksi kannata katsoa meidän uuniin: lamppu on edelleen vaihtamatta.. Vaikka jokapäiväinen väsymys painaa päälle, iso läjä tehtäviä yliopiston taholta on silti pitänyt saada hoidetuksi ja niiden lisäksi lähetellä kesätyöhakemuksia, oletan nyt kaikkien pitävän peukut ja varpaat pystyssä meikän puolesta ;)


Mutta jeejee, minun ihanat uudet tennarit on nyt kotona! Voin kyllä olla tyytyväinen tähän päätökseen, sillä nämä oli kuitenkin kivassa alennuksessa ja ei tullut toimituskuluja ollenkaan. Edelleen mielessä kuitenkin pyörii ajatus niistä söpöistä vadelman värisistä tossuista, kesätienesteillä sitten! Eihän kenkiä voi olla liikaa?


Huomenna alkaakin jo viikonloppu! Perjantaiaamuna tämä tyttö hyppää junaan ja matkaa pohjoiseen. Anoppilaan. Ensimmäistä kertaa. Oli kiva tuntea.. Ei vaan, jännää mutta kivaa tulee varmasti olemaan!

As the light goes out
Thoughts turn to angels
Over us, oh
As the night come in
Dreams start their drifting
And you hear a lullaby
One Republic: Lullaby

2 kommenttia: