lauantai 5. tammikuuta 2013

'Supp bro?

Back in Oulu, eikä se paluu ihan kamala ollutkaan. Alle piti vain ottaa kunnon tankkaus perheestä, kissoista ja kavereista, ja hälyttävä Milla-vajaus saatiin täytettyä keskiviikkoiltana, eli tarkat raportit vuoden vaihtumisesta on vaihdettu. Loppujen lopuksi pystyin siis hyvillä mielin palaamaan tänne omaan tuttuun kämppään, varsinkin kun jääkaapin täyttämiseen sai vähän avustusta thanks daddy<3. Ja olihan se helpottava tunne hakea pyörä tuttuun tapaan varastosta ja lähteä polkemaan oman kullan luokse, uni tulee vaan niin paljon paremmin sen ihanan vieressä :) 

Ihan alkujaan suunnitelmissa oli, että Kalajoelta meidän mukaan olisi lähtenyt Henna, ja oltaisiin yhdessä vietetty pitkää viikonloppua elokuvien ja viinin parissa. Liikkeellä oleva flunssa-aalto tietysti pilasi meidän masterplanin, ja Hennan sijaan Kaijonharjuun saapui äiti :D  Lauran kanssa päätettiin olla esimerkillisiä emäntiä ja kokata erityisvieraallemme jotain hyvää, mutta ihan putkeen ei mennyt.. Kanojen kypsyminen kesti hiukan odotettua kauemmin ja kun tänään syötiin ne muutamat jotka jäi yli, mun koipi oli raaka, hups , salaattijuustot maistui lievästi omituisilta miksi opiskelija ostaa aina -30%-tarralla merkittyjä tuotteita.. ja riisit kuivui. Voihan kettu sanon minä, mutta äidille onneksi maistui!


Mutta tänään, vihdoinkin. Pienen suostuttelun ja silmien räpyttelyn avulla äiti suostui lähtemään Zeppeliniin kiertelemään alennusmyyntejä, vaikka itselle ei kyllä mitään niistä rekeistä löytynytkään. Sen sijaan ostin uudet farkut, jotka olivat muutenkin hankintalistalla, sekä urheiluhousut, vähän tsemppausta uuden vuoden lupausta varten! Ja löytyyhän tuosta ranteesta jotan muutakin uutta: ihana valkoinen kello näyttää aikaa. Tänään tuli nimittäin täyteen neljä kuukautta Eelin kanssa! :) Tikittävän lahjan lisäksi sitä juhlitaan katsomalla Putous, toivottavasti tällä kaudella nähdään huippuja sketsihahmoja!

I thought I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly
You're the one thing I got right
Avril Lavigne: I will be     

4 kommenttia:

  1. haha "milla-vajaus"oli aika hupaisa ilmaisu ;) mulla on teitä hirvee ikävä jo nyt, pitää tulla vieraileen siellä joku viikonloppu :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itsekin olet aika hupaisa tapaus! tule ihmeessä, me varataan sitte pari viinipulloa.. tai sulle sopis kyllä hottipullo ennemmin ;D <3

      Poista