keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Meerin keskiviikko!

Päivä bloggaajan kanssa - tervetuloa tutustumaan isomeerin keskiviikkoon!

Kello soi 7.45. Meinasin illalla laittaa hälytyksen puoli kasilta, muttta aloin miettimään tarkemmin että sinäkin aamuna heräsin tasatunnin aikaan. Tein kompromissin ja laitoin varttia vaille, sängystä nousin puoli yhdeksän aikaan. Torkuttaminen on parasta mitä tiedän, on ihan parasta tietää ettei tarvitse nousta ylös heti kun puhelin herättää!


Aamurutiinit on jo monen vuoden ajan noudattaneet samaa kaavaa. Tänäkin aamuna harjasin ekana hiukset ja sitten menin aamupalalle. Kuva huijaa; en jaksanut syödä vanukasta.. Aamiaisen jälkeen zombeilin takaisin petiin pariksi kymmeneksi minuutiksi jouduin laittamaan herätyksen etten nukahda ihan kokonaan :DDDD ja sen jälkeen aamupesulle. Sitten sänky kuntoon, vaatteet päälle ja peilin eteen: ensin meikki 10 min! ja sitten hiukset 10 min!!! an extremely baaad hair day!. Hiuskriisin takia pikakävelin yliopistolle, ruotsin tunnille joka alkoi 10.15.


Ruotsia "opiskelin" kahden tunnin ajan ja sen jälkeen oli tunnin verran vapaata. Kävin Jennin ja Ennan kanssa opiskelijakeskuksessa, koska mun paju-tunnus ei ollut nyt loman jälkeen toiminut, enkä siis pystynyt kirjautumaan yliopiston koneille. Käheä-ääninen vanhempi mies piilovittuili salasanan liiallisesta helppoudesta ja antoi vihreällä paperilapulla oikein ohjeet siitä, millanen hyvä salasana on. Thanks mate.. Vaikka oikeassahan se heppu oli: entinen salasana oli liian helppo ja oli sen takia se järjestelmä oli jotenkin jäädyttänyt sen. Etukäteen pelkäämäni toimenpide oli kuitenkin nopeasti ja kivuttomasti hoidettu ja pääsin pienen raportointituokion jälkeen viettämään hyppytuntia. Ostin hiukan eväitä, jotta jaksaisin yhdeltä alkaneen pronun eli ääntämisen tunnin. Sen jälkeen sai halutessaan lehtorin kanssa tarkastella joulun alla pidetyn English Phoneticsin tenttipaperia. Minähän halusin, ja niin muutama muukin; omaa vuoroa odotellessa kello läheni kolmea ennen kuin pääsin pois. Sen verran jäi tuosta enemmän opinto-ohjausta muistuttaneesta tuokiosta käteen, että kolmosellani olin kuuden parhaan joukossa!

Päivän asu: paita H&M, farkut JC, huivi Seppälä, laukku H&M, kengät Converse

Eilen saatiin ohjeet haalarien maksamisesta, ja käytiin Lauran kanssa maksamassa lasku ja tulostamassa vaadittava kuitti humanistien tietokoneluokassa. Vihdoin pääsin lähtemään kotiin, ja pakkasen aiheuttamasta ripeästä kävelutahdista huolimatta kello oli aikamoisen paljon. Alettiin Lauran kanssa heti kokkailemaan, makaroni-jauheliha-juusto-mössöä, joka maustettiin tortillamausteella. Pienimuotoinen katastrofi tapahtui, kun tyhjentynyttä makaronipurkkia täyttäessä suurin osa uuden pussin sisällöstä meni ohi :D


Vatta täynnä oli kiva datailla hitusen, tilaukseen lähti uudet Converset! Kuuden aikoihin lähdettiin Lauran kanssa kohti normaalikoulun ala-asteen liikuntasalia ja Zumbatuntia, jossa meillä on näin keskiviikkoisin tapana käydä Jennan kanssa. Viime viikolta tuttujen biisien ja koregrafioiden parissa tunti meni nopeasti, ja samoin hurahti puoli tuntia apinatalon risteyksessä Jennan kanssa jutellessa, tottumus sekin.

Liikunta-asustus: toppi H&M, housut Cubus, kengät jostain kuusesta
 
Suihkun jälkeen söin iltapalaksi vielä vaniljarahkan, johon laitoin päälle monta lusikallista kaakaojauhetta - parempaa niin! Ilta kuluu kaikkien muiden arki-iltojen kaavaa noudattaen Facessa kavereiden kanssa jutellessa, terkkuja Millalle<3 Ja.. siinäpä se, Meerin keskiviikko. Tosin aika torstainomaisissa meiningeissä on päivä mennyt, sillä huomenna alkaa viikonloppu! Sitä ennen pitää selvitä yksinäisestä illasta, kun Laura katoaa Kalajoen maisemiin. Missä niitä koulutehtäviä on kun niille olisi kerrankin aikaa?


They don't know how special you are
They don't know what you've done to my heart
They can say anything they want
'Cause they don't know about us
They don't know about the things we do
They don't about the "I love you"s
One Direction: They don't know about us  

2 kommenttia:

  1. Määki oon suunnitellu tämmösen tekemistä, mutta en oo vielä saanu aikaseksi. :D No, ehkä vielä joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa kyllä! kivan erilainen postaus, vaikka välillä oli vaikea muistaa kaivaa kamera laukusta tallentamaan ihan arkipäivän juttuja, kun tottunut kuvailemaan erikoisemmissa tilanteissa :)

      Poista