keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Same old, same old

Pehmeä paluu arkeen muistutti mun kohdalla enemmänkin mahalaskua asfalttiin kerrostalon katolta. Heti ensimmäisenä oli kahdeksan aamu, vihdoinkin kuului jotain jo ennen joulua tehdystä kirjatilauksesta vaikka ei kyllä mikään iloinen uutinen, ruotsista pidettiin heti lähtotasotesti, kielitieteen jatkokurssin materiaalit vei jo nyt yli puolet tulostuskiintiöstä.. Eikä yhtään auta miettiä ensi viikkoa, kun luennot ja harjoitusryhmät pamahtaa käyntiin ihan kunnolla. Niin kuka toivoikaan lisää kotitehtäviä?


On kuitenkin ollut huippuhauskaa nähdä taas tuttuja opiskelukavereita, ja onhan se kivaa puhua välillä ruotsiakin, vaikkakin pahasti takellellen. Pieni tauko opiskelusta oli kuitenkin paikallaan jo tässä vaiheessa, joten lähdettiin Lauran ja Eelin kanssa katsomaan lumisateisen Oulun alennusmyyntejä. Pitäähän ne joululahja-lahjakortit sitä paitsi joskus käyttää joka tapauksessa! Ja voi miten paljon kaikkea kivaa sieltä löytyikään: uusi laukku, pari paitaa, neule, mekko, urheilutoppi.. Osa jutuista oli jopa alennuksessa! Kyllähän ne lahjakortit sai todellakin kulutettua, ja kummahan se olisikin ollut jos ei kun viisi tuntia meni siihen edestakaiseen haahuiluun :D Käytiin syömässä Rossossa aikaisemmista traumaattisista kokemuksista huolimatta, ja oman annokseni kokosin tuttuun tapaan lasten listalta. Päätin olla kerrankin kunnollinen bloggaaja ja otin annoskuvia! Halusin myös herkutella jälkiruualla, joten illalla raahauduin vielä zumbaan, päällä uudet trikoot ja toppi, tästä se lähtee hei!


Musta tuntuu että tästä kevästä tulee kuitenkin ihan kiva, kun viikonloput alkaa jo torstaina. Suunnitelmia? Ei vielä, mutta olisi varmaan hyvä kerätä voimia ja korjata se nurinkurinen unirytmi, en toki nukkunut vain kolmea tuntia eräänäkin yönä :) Tähän loppuun ihan pieni peeäs: olin tosi huonolla tuulella kun kirjoitin tätä, en oikein tiedä näkyykö se rivien välistä esimerkiksi liioittelevana positiivisuutena :D

Don't tell me you're sorry
'cause you're not
Baby when I know
you're only sorry you got caught
Rihanna: Take a Bow 

2 kommenttia: