sunnuntai 1. joulukuuta 2013

December

Olipa hassua tulla kotiin. Tavallaan kaikki on aika samanlaista, sillä esimerkiksi keittiöstä tai kylppäristä ei ole kauheasti tavaraa lähtenyt. Mutta kämpän toinen huone on tyhjä :( Onneksi Elisa on ihan kivenheiton päässä, ja jos mennään ihan omien parvekkeidemme kulmiin, voidaan nähdä toisemme ja lähetellä valomerkkejä. Vaikka mulla ei tällä hetkellä ole kämppistä, niin ainakin voin sanoa että naapurit on ihan huiput!


Lauantaina vietin aikaa muiden huippujen tyyppien kanssa. Millan synttäribileet ei olleet ihan megapippalot, mutta sitäkin hauskemmat :D Oltiin pienellä porukalla, mutta jutut oli myös sen mukaiset ja vaihteli laidasta laitaan. Sitä epäonnistuneiden kuvien ja naurun määrää.. Kun tällainen erikoistilaisuus oli kyseessä, oltiin tietysti otettu mukaan kuoharipullo - jonka sisältä oli muuten aika pahaa, I might add. Sitä avattaessa tapahtui sydämentykytyksiä aiheuttanut äksidentti: kun otettiin sitä ööh uloimmaista korkkisysteemiä pois, koko pullo aukesi valtavan pamauksen seurauksena ja korkki lensi omia menojaan. Onneksi kohti kattoa sentään! Eikä juomakaan kuohunnut; sinänsä vähän harmi, ei haittaa vaikka olisikin osa menny hukkaan kun ei siitä kukaan kauheasti tykännyt :D 


Ruotsin kursseille ilmoittautuminen alkoi kivasti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahdentoista aikaan. Ärsyttävää kun sitä sitten stressaa koko illan! Hyvin kuitenkin kävi, vaikka ilmoittauduttiin puhelimella. Heti sen jälkeen lähdettiin Dyyniin jatkamaan iltaa, siis minä, Laura ja synttärisankari Milla. Oli aika hämmentävää kun baari oli täynnä keski-ikäistä pikkujoulukansaa, joista osa oli omien porukoiden ystäviä. Kyllä siellä oli nuorempaakin väkeä onneksi - tai no, onneksi ja onneksi, jotkut ei vain usko yhdestä kerrasta kun kertoo olevansa varattu. Yleensä mua ei haittaa jos jotkut tulee tanssimaan meidän tyttöporukan kanssa, mutta jos heti tulaan iholle kiinni ja kuiskaillaan korvaan, ugh no thanks mate. Kaikesta huolimatta meidän ilta oli tosi kiva! Tilattiin "parikymppisille sopivat drinkit", jotka oli samanlaisissa laseissa, mutta eriväriset ja kaikissa oli eri koriste: sinisessä lime, punaisessa omena ja keltaisessa appelsiini. Cool! Näiden tyttöjen kanssa kyllä jaksaa tanssia, ja nukahdin lämpimään sänkyyn leveä hymy naamalla.


Viikonloppu meni liian nopeasti. En ehtinyt silitellä ja paijata meidän kissoja tai syödä äitin ruokia tarpeeksi. Kakkua sentään sain, kun nätisti pyysin myöhästynyttä synttärikakkua. Perjantain mokan jälkeen tenttikausi alkaakin huomenna. Lukeminen jäi liian vähälle, mutta vielä ehtii kertailla ainakin puoleen yöhön asti, kun silloin alkaa puolestaan englannin kursseille ilmoittautuminen. Huh, tästä se arki taas alkaa!


We are the queens of the hill
Not the run of the mil
The MCs, the stars, we're the top of the bill
 We own the dance floor
'till our feet are sore
And when we're  done we gotta have some more
Anna Abreu: Capital C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti