perjantai 20. joulukuuta 2013

Vielä yhdet pikkujoulut

Wuut, jouluun enää muutama päivä! Ylihuomenna voi jo sanoa että jouluaatto on ylihuomenna :) Joulufiilis jatkaa kasvuaan pikkuhiljaa, ja lähti räjähdysmäiseen kasvuun kun katsoin kullan kanssa joululeffan piparia mutustellen. Eiköhän glögi, suklaa, ja kotikodin jouluvalot hoida asiansa, kunhan ei lumet sulaisi pois. Tänään ehdittiin vielä kokoontua yhteen parhaimmista parhaiden kanssa, eli kenenkäs muiden kuin Kalajoen kisujen kanssa!


Tulin linja-autolla Lauran kanssa Kalajoelle tänään iltapäivällä. Meinasi stressitasot vähän nousta siinä ruuhkassa, ja joulurauha ja hyvä tahto oli kaukana... Ehdin kuitenkin ajoissa, ja matkakin meni sopivasti viimeistä esseetä kirjoitellessa. Do did done! Kotona herkuttelin mamman ruuilla, ja sitten siirryin Sini-Marialle toisten herkkujen pariin. Kisuilla oli aika hyvä edustus kun melkein kaikki pääsi paikalle, ja meidän rivejä vahvisti Sinin lumenvalkoinen Lumina-kissa. Se tuli meidän kanssa pelaamaan lautapeliäkin, miten suloinen tapaus! Meidän pikkujoulut oli siis enemmänkin sitä glögi-tasoa, ja jätettiin riehumiset muille. Oli ihanaa vaihtaa kuulumisia hyvän ruuan ja kynttilöiden luodessa sitä mukavaa tunnelmaansa. Pelattiin tosiaan Luurangot kaapissa -nimistä lautapeliä, joka oli kyllä ihan huippu! Siinä joka kierroksella yksi pelaaja pyöritti laudalla olevaa neulaa, joka määräsi minkö kategorian pakasta kohdehenkilö nosti neljä korttia, joissa oli kategoriasta riippuen neljä asiaa, esinettä tai henkilöä. Sitten muiden piti miettiä mihin henkilökohtaiseen tärkeysjärjestykseen kohdehenkilö ne laittaisi, siis asettaa itsensä kohdehenkilön saappaisiin, ja jos oli arvannut oikein, sai liikkua laudalla. Ilmeisesti jotkut meistä on aika salamyhkäisiä ja arvaamattomia, kun tuli yllätysvastauksia :D Oli kuitenkin tosi hauska ja sellainen hyväntahtoinen peli, ja toimi hyvin varsinkin tällaisella pienellä ja intiimillä porukalla joka tuntee toisena hyvin. Tai ainakin luulee tuntevansa! :D


Mutta mitä on pikkujoulut ilman Secret Santaa? Aivan, ei yhtään mitään! Kaikki olikin tuoneet pienen lahjan, ja meikäläinen toimi joulupukkina ja jaoin ne. Tytöt oikein lauloi mulle! Minä sain mansikantuoksuista vartalorasvaa sekä suklaapatukan :) 


Loppuillan oonkin hengaillut uudessa potkupuvussani. Vaihdettiin Eelin kanssa lahjoja jo eilen, koska vietetään joulu erillään. Vähän haikeaahan se oli, mutta ainakin omien pakettien sisältö kyllä lohduttaa. Sain pyjaman, jonka paita oli Conversen ja pöksyt Ginatricotin, sekä Seppälän collegehaalarin, ja Muumi-seinäkalenterin koska en kuulemma saa laittaa Cosmon mieskalenteria. Tykkään, tykkään, tykkään ihan kympillä! Pysyypähän tyttö lämpöisenä vaikka ei olekaan rakasta jonka kainalossa nukkua. Eelille ostin hupparin, t-paidan, kasvojen kuorintavoidetta ja deodorantin, muistikortin ja lakua. Ostin harmaan Elementin hupparin, koska vähän vaihtelua niille mustille, vaikka on nekin tietysti kivoja! Anoppikin oli kuulemma samaa mieltä, että kerrankin jotain muuta kuin mustaa ;) 


Huomenna menen juhlistamaan loman alkua muutaman kisun kanssa. Ei, me ei mennä Dyyniin, vaan Merisärkille! Siellä esiintyy Haloo Helsinki! joten eiköhän saa ainakin laulaa äänen käheäksi. Ehkä ne pojat rantautuisi yleisön joukkoon keikan jälkeen, ehkä päästäisiin juttelemaan niille, ja ehkä ne muistaisi meidät! Or maybe not? Anyway, kivaa viikonloppua! Malttakaa pitää tassut irti joululahjoista vielä vähän aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti