maanantai 9. joulukuuta 2013

Nämä kaikki, kiitos!

Or maybe not. Mutta ainakin lapsena kirjoitin pitkiä listoja, tyyliin tällainen barbi ja tällainen barbi ja tämä bratz ja rummut ja mikrofoni ja kaikkea kivaa. Ehkä tänä vuonna vähän lyhyempi ja realistisempi lista. Mutta on aina kiva haaveilla, ja eihän sille mitään voi että nettikauppojen valikoimat aiheuttaa huokailuja!


Lol D jäi kesken!

Haluaisin jonkinlaisen collegehaalarin, koska olen sitä himoinnut jo monta monituista vuotta. Äitin mielestä ne on kuitenkin jostain syystä turhia, mutta se ei vain ymmärrä niiden päälle. Minä taas en keksi parempaa asustusta vaikka joulun pyhille kun kärsii suklaaähkystä, tai ihan tänne kämpille kun on vain niin jäätävää.

Pinkit kuoret lumialleni kiitos! Valkoinen on niin kovin arka väri. Siksei ehkä valkoista haalariakaan :D No jopas olen nyt vaativana. Mutta pinkit kuoret, ehdottomasti!

Uusi yöpuku olisi aika must, ja kun Seppälän ja HM:n valikoimat on niitä pullollaan, ainakin on mistä haaveilla. Jouluna on ihana avata pehmeä paketti ja löytää sieltä uusi yökkäri, jonka voi jo illalla laittaa päälle. Plussaa jos mukana on pehmo- tai villasukat!

Erikoistilaisuuksiin olisi kiva saada suihkugeeliä tai muita vartalotuotteita Body Shopilta. Niitä voisi käyttää aina kun erikoinen tilaisuus tulossa, ja sitten tuoksuu hyvälle koko päivän! Jotenkin oon aina mieltänyt Body Shopin tuotteet kalliiksi ja että niitä tulisi säästellä, ja siksi olisi huippua saada vaikka joku kuorintajuttu ja vartalovoide, joiden avulla valmistautuu illanviettoihin.

Koko syksyn olen haaveillut uudesta urheiluhupparista ja repusta. Lahjakortti vaikka Intersportiin tai Stadiumiin ratkaisisi molemmat probleemat! Muuten voisin vaikka toivoa ihan suoraan hupparia ja reppua, mutta tällaisissa tyylillisissä asioissa on aika aika tärkeää valita itse. Voi niitä vuosia kun pienenä avasi paketin ja siellä oli jokin "ihan kiva" paita, joka jäi kaapin perälle.. Never again!

Marimekon essu on pyörinyt mielessä syksystä asti. Se olikin ensimmäinen toive kun äiti kysyi mitä haluaisin joululahjaksi. En tiedä miksi, en tiedä millainen, mutta tiedän että jonkinlaisen minä vain haluan. Ehkä sitten jaksaa taas kokkailla ;)

Isosiskolta sain synttärilahjaksi ekan kirjan Fifty Shades of Grey sarjaan, ja vaikka en vielä sen kimppuun ole päässyt, jotenkin tuntuu että seuraavat kirjat olisi hyvä olla jo valmiina. Vaikka eihän sitä tiedä jos se onkin ihan tylsä.. Mutta ihan vaan varalta. Sain myös sarjaan kuuluvan pelin, mutta vielä uupuu tämä syntisen punainen lisäosa. Needless to say, it's a must-have.

Plus sitten tietysti pari kiloa suklaata ja karkkia. Kiitos kaikille jo etukäteen!

Please still my heart 'cause it's
freaking out right now
Shining like stars 'cause we're beautiful, right now
You're all I see in all these places
You're all I see in all these faces
So let's pretend we're running of time
Demi Lovato: Neon lights  

2 kommenttia:

  1. aiotko toivoa hajuvettä joululahjaksi? :) escadalla on aika kivoja tuoksuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, toivonkin juuri escadaa! mulla on aikasemmin ollut absolutely me, niin nyt sitten sitä lisää :) en vaan laittanut sitä tähän kun saman tuoksun kuva oli viime vuoden samanmoisessa postauksessa. ja escadat on kyllä ihania! :)

      Poista