torstai 5. joulukuuta 2013

Instapics

Hej på dig! Mulla ei oikeastaan olisi nyt aikaa kirjoitella, sillä juna pohjoiseen lähtee parin tunnin kuluttua ja pakkaukset ja siivoilut on vielä vähän vaiheessa. Tulin kuitenkin moikkaamaan ja jakamaan tuntemuksia! Viime aikoina oon muun muassa hajoillut ruotsin tehtävien parissa ja koittanut olla kaatumatta pyörällä. Elämä ei ole kovin hohdokasta tällä hetkellä. Kun yhden tehtävän saa pois alta, on saman tien aloitettava seuraava. Vähän vaikea ajatella joulun laittamistakaan :( Lähinnä sekin stressaa, kun kalenterista on vaikea löytää edes yksi iltapäivä joululahjaostoksille! Instagramista oon kuitekin innostunut nyt vähän liikaakin, ja sinne päivittelen palasia ja kohokohtia mun arjesta. Käykää katsomassa nimimerkki meerijuulia :) Nyt siis minäkin voin tehdä hienoja instakollaaseja!


1. Pikkujouluasusteita! Nuo korkkarit on aivan ihanat, mutta aika kuolettavat jaloille.. Kynsilakat on synttärilahja Millalta. Niillä sai kyllä tehtyä ihanan jouluiset kynnet!
2.Verban pikkujouluissa oli taikuri, ja minäkin sain ilmapallo-olennon! Pyysin kissaa, sain Simban. Kissaeläinhän sekin on! Laura sai itselleen kukan.
3.Millan synttäreiltä viime viikonlopulta. Harmi ettei Milden hieno kampaus oikein erotu, siinä meni kiva letti takana.
4. Hehee arvatkaa kenen joulukalenteri on kuvassa! No minun! Directioner forever!


1. Selfieeeee
2. Viime viikonlopun perjantai-ilta meni telkkarin ääressä, ja Salama liittyi seuraan ja halusi osansa sipseistä. En kestä kun se on niin lutuinen!
3. Omilta synttäreiltä pari viikkoa sitten! Ihanan Pinjan kanssa, tämä on eka kuva jonka laitoin instagramiin :D 
4. No sieltä verban pikkujouluista! Tvillingarna!

  
1. Throwback Thursdayn kunniaksi laitoin kehiin materiaalia halloweenilta.
2. Tvillingarna tiaroineen! Ei me kyllä olla yhtään samannäköisiä.
3. Maailman paras synttäriaamiainen! Munakasta, pekonia, paprikaa, tuoremehua ja vanukas. Ihan hotellitasoa sanoisin.
4. Lauralta saamani synttärilahja :D Joululomalla sitten käyn kirjan kimppuun, ja peliä testataan tyttöporukalla pikkujouluissa.

 
Tämä ei mahtunut kollaaseihin mut halusin laittaa sen koska se on mun lempparikuva! Tässä on mun, Lauran ja Millan synttäridrinkit dyynissä. Oli hauska seurata kun baarimikko teki niitä, ja hienot drinkit tulikin. Koristeetkin oli kivat, kun kaikille löytyi erilainen. Millalle tuli sininen, Lauralle punainen ja mulle keltainen juoma. Lauran oli ehkä parhaimman makuinen, mutta ei muutkaan paljon huonommaksi jääneet!

Kivaa pitkää viikonloppua kaikille! Ihan kohta suuntaan Eelin kanssa juna-asemalle ja kohti Rovaniemeä, josta matka jatkuu huomisaamuna Sodankylään. I'll be in touch!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti