maanantai 1. joulukuuta 2014

21-vee, jee!

Hups miten nopeasti aika on mennyt! Oon jo viikon ollut 21-vuotias, ensimmäiset pikkujoulutkin jo ehditty juhlia ja käväisin myös Kalajoella. On ollut hirveä hinku tulla tänne kirjoittelemaan, mutta toisaalta oon koittanut vältellä koneella touhuamista, koska sitten olisi pakko tehdä opiskeluhommia. Viime viikko kyllä oli monelta osin kiireinen, joten tuskin olisin mitään järkevää ehtinytkään näpytellä. Palataan nyt hetkeksi juhlahumuun, eli mun viikon takaiseen synttäripäivään!

Aamu alkoi hyvin, kun sain 21 pusua ja aamupalan sänkyyn :) Yleensäkin oon aika innoissani synttäreistä, joten herääminenkään ei tuntunut niin haastavalta. Eikä haitannut että sain ihanan hopeisen paketin, josta paljastui hopeinen rannekoru sydänkoristeella! Se on niin ihana, oon pitänyt sitä joka päivä. Aamuluennolla vaihdettiin lahjoja puolestaan Lauran kanssa, joka myös vietti synttäreitään, luonnollisesti. Annoin Lauralle hopeisen nimikorun joka ehti perille juuri ajoissa! ja itse sain 50 shades of grey -kirjasarjan viimeisen osan sekä Tangle Teezer -harjan. Nyt on koko sarja koossa sekä hiukset hiukset kuosissa! Yliopistolla sain paljon onnentoivotuksia ja tuli kyllä tosi hyvä mieli :') Kävin myös kaiffareiden kanssa kakkukahveilla ja oli hyvää!


Heti luentojen jälkeen kiiruhdin kotiin vaihtamaan vaatteet, ja lähdettiin porukalla keskustaan syömään ja leffaan. Käytiin Eelin, Lauran, ja PP:n kanssa syömässä Pancho Villassa; itse asiassa mulle selvisi vasta vähän aikaa sitten, että kyseinen paikka on myös Oulun keskustassa! Se oli aika pieni, mutta tosi kivan oloinen eikä siellä ollut muita asiakkaita kun me tultiin. Saatiin ruuat tosi nopeasti ja oli niin hyvää: söin kanahampurilaisen, ja otin siihen vielä lisäksi vuohenjuustorenkaan. Niiiiiiin herkullista, ja maha tuli kyllä täyteen! Lisäksi opiskelijakortilla sai ilmaisen juoman: me otettiin kaikki isot limsat jotka oli aivan valtavat!! joiden normaalihinta olisi ollut 3,70, eli aikamoista säästöä. Suosittelen muutenkin paikkaa, vaikka muutama kaveri vähän epäilikin. Meidän hampulaisannokset ainakin oli todella herkulliset ja tuli myös noin vartissa!


Mahat pinkeinä käytiin vähän kiertelemässä kauppoja, ja ostin itselleni synttärilahjaksi uudet nilkkurit. Ne on nahkaa, maiharityyliset mutta kopisee kun kävelee, haha :D Itse asiassa menin katsomaan, olisiko aikaisemmin ihailemiani kenkiä tullut lisää, mutta päädyin sitten näihin popohin tarjouksen uhrina. Lyhyen shoppailun jälkeen mentiin Finnkinolle ostamaan popparia vaikka kenelläkään ei tuhdin ruokailun jälkeen hirveästi tehnyt mieli ja odottelemaan leffan alkua. Viime vuoden tapaan käytiin katsomassa Nälkäpeli-elokuva, tänä vuonna siis Matkijanärhen ensimmäinen osa. Myös Milla tuli mukaan, ja istuttiin salin parhailla paikoilla! Elokuvastakin tykkäsin paljon, vaikka se vähän vaihtelevaa palautetta onkin saanut. Leffan jälkeen katsottiin kotona vielä uusin Walking Dead, ja iltakaakaon jälkeen päivä olikin aika perfecto!


Mä oon niin synttäri-ihmisiä. Tykkään siitä, että jokaisella on ainakin se yksi päivä vuodessa, kun saa olla päivän sankari. Itsehän en odota muuta kuin prinsessakohtelua, mutta kyllä sen voimalla jaksaakin sitten hymyillä aika pitkään. Niin kuin vaikka nytkin, kun muistelen viime viikon maanantaina. Sekin vielä, maanantai! Kyllä synttärit aloitti viikon aika kivasti :) Tosin se vanheneminen ei niin herkkua ole, ja tuntuu vähän oudolta olla eri ikäinen kuin ihan vähän aikaa sitten. Vaan eipä sille mitään mahda, take what you get!Myöhemmin tällä viikolla luvassa postausta pikkujouluista ja Kalajoki-viikonlopusta!
Edit! Kuvat lisätty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti