keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Verban pikkujoulut

Viikko sitten, keskiviikkona, vietettiin meidän ainejärjestön Verban pikkujouluja. Sitä ennen oli kuitenkin syyskokous, jossa muun muassa valittiin hallitus ensi vuodelle. Halukkaita varsinaisiksi jäseniksi oli enemmän kuin paikkoja, mutta jee meikä sai varsinaisen jäsenen paikan! Kokouksessa jouduttiin äänestämään, niin tuli kyllä hyvä mieli siitä, että sain itse tarpeeksi ääniä. Vaikka mulla ei kaikkein vastuullisin pesti hallituksessa olekaan, oli kiva saada arvostusta tekemästään työstä! Kokouksen jälkeen sitten virallinen osuus oli ohi, ja aloitettiin pikkujouluilut! Me leivottiin Lauran kanssa molemmat pellilliset piirakkaa, jotka meni kuin kuumille kiville! Muutenkin tarjoilut oli aika jees.


Vapaan seurustelun ja oleskelun lisäksi meillä oli myös ihan ohjelmaa! Communican kuiskaajat -kuoro kävi laulamassa meille muutaman kappaleen. Oli tosi kiva juttu, ja parasta oli, kun kuoro esitti oman versionsa Kesärenkaat-biisistä ja meidän puheenjohtaja hyppäsi mukaan esittämään itse sanoitamansa räppiosuuden! Tuli ihan out of nowhere, mutta toisaalta, meidän pj on kova Robin-fani ja muistaa helposti laulujen sanoitukset ulkoa. Kokonaisuudessaan kuoron esitys oli kyllä huippu, ja koska se oli pikkujoulujen alussa, nostatti se kivasti tunnelmaa! Muuta ohjelmaa meillä oli tietovisa suomalaisista tv-sarjoista, minkä pari meidän opiskelijaa oli järjestänyt. Heillä on tapana kehittää aina jotain ohjelmaa Verban tapahtumiin, ja nytkin kaikki oli kyllä täysillä mukana. Meidän joukkue jäi harmillisesti kolmannelle sijalle, mutta oli sekin aika hyvin, kun kahdeksan joukkuetta oli mukana kaiken kaikkiaan!


Sitten tietysti se tärkein... Kaikki kekseliäät olivat saaneet ehdottaa ansioituneita verbalaisia diplomien saajiksi. Itsekin kannoin korteni kekoon ja keksin ehdotuksia, joista muutama toteutettiinkin. Itse asiassa koko diplomi-homma meinasi jäädä pois, sillä diplomeita ei oltu tehty valmiiksi, mutta meidän ihana pj ja sihteeri värkkäsi ne pikkujoulujen aikana, ja niin saatiin palkittua sen ansainneet. Ja tattadadaa, minä ja Laura oltiin vuoden Tehotytöt, ja palkinto tuli tietysti ansioituneesta Reeman henkiin herättämisestä :) Muita palkintoja olivat vuoden feidaaja (leikkimielisesti meidän tapahtumavastaavalle, joka aika vaihtelevasti on osallistunut tapahtumien järjestämiseen tai niihin osallistumiseen), vuoden paras sexual predator (:Dd), vuoden Leenu, Liinu, ja Tiinu (germanistifuksitytöt jotka on olleet tosi aktiivisia), vuoden paras poikkitieteilijä, paras loikkari, paras norjan puhuja (pun intended), verban (muka) revityin laku, punkkumaanantai vuoden parhaana draamana, parhaat robinerit sekä parhaat viihdyttäjät. Aika moni on sellainen inside-juttu, mutta mun mielestä tosi osuvia palkintoja ja huipuille tyypeille meni :)


Pikkujoulujen jälkeen suurin osa siirtyi Teekkaritalolle, missä oli menossa Kalsarikännit. Meidän smart casual -pukukoodi ei oikein mätsännyt bileiden pukukoodin kanssa, mutta mitäs pienistä, kyllä me sinne sekaan sovittiin! Mulla oli jalassa maailman ihanimmat punaiset korkkarit, ja ajattelin vähän aikaa olla niillä myös talolla. Noh, meni taas vähän sinne päin, kun sillä sadan metrin matkalla bileisiin onnistuin astumaan koirankakkaan... Success ja silleen. Bileet oli kuitenkin hyvät, seura vielä parempaa, ja Jennin viereen nukahtaminen parasta.

Seuraavana päivänä menin virkeänä Muntlig färdighetin ääntämisen kokeeseen, todellinen success sekin... Ja viikonlopuksi menin puolestaan Kalajoelle, siitä lisää piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti