perjantai 19. joulukuuta 2014

Santa, that's my only wish this year (pfffft as if)

Tänä jouluna olen intoillut tosi paljon lahjojen antamisesta, ja mielestäni keksinyt aika hyvin mitä voisin läheisilleni antaa. Sen sijaan omat lahjatoiveet ovat olleen hieman hakusessa. Vanhemmille esitin lähinnä sisustukeen tai yleisesti kotiin liittyviä toiveita, tai sitten muita käyttätavaroita. Hassua miten huomaa, että vuosi vuodelta lista lyhenee ja toivomukset ovat aina vaan hyödyllisempiä :D Löydän monesti blogeista hyviä reseptejä, joita kokeilen - ja yleensä myös metsästän netin syövereistä. Siksi haluaisin reseptikirjan, johon voisin kirjoittaa kokeilemani ja hyväksi toteamani reseptit. Sattumalta Akateemisesta kirjakaupasta löytyi ihana Muumi-reseptikirja, joka on juuri sellainen kuin halusin, ja Laura osti sen minulle joululahjaksi :)

Pari vuotta sitten ostamani viikonloppu kassi meni kesän lopulla rikki, joten tarvitsen uuden. Haaveilen jonkin urheilumerkin sporttisesta viikonloppukassista, joka on juuri sopiva nimenomaan viikonlopun mittaiselle reissulle: ei liian iso, vaan näppärän kokoinen. Sinne tulisi mahtua pari asukokonaisuutta, iso meikkipussi, ehkä myös läppäri ja vaihtokengät. En halua liian suurta kassia, koska matkustan useimiten bussilla ja linja-autolla, ja niissä on ärsyttävä kantaa metrin mittaista, täpötäyttä laukkua.

Kerään lähinnä Iittalan Teema-sarjaa, mutta Kastehelmi-sarjasta minulta löytyy sellaisia kuppeja, joista voi tarjota vaikka jälkiruokaa. Haluaisin täydentää sitä pienillä lautasilla, joilta voisi syödä esimerkiksi kakkua! Minusta Kastehelmi-astiat on todella kauniita ja ajattomia; meidän kotona on sarjaan kuuluvia lautasia monen, monen vuoden takaa. Omistamani kupit ovat kirkkaita, jollaisia toivoisin myös lautasten olevan.

Arkikäyttöön tarkoitettejua laseja ja lautasia minulta - tai meiltä - löytyy ihan tarpeeksi, mutta tarjoiluastioita on kovin vähän. Siksi toivoisin Iittalan Kartio-sarjan kaadinta. Meiltä löytyy Kartio-sarjan laseja harmaana ja hiekan värisenä, joten kaadin voisi olla harmaa, mutta mieluiten ehkä ihan kirkas. Kaadin kävisi hyvin myös maljakosta!

Teema-sarjasta meiltä löytyy eniten harmaata, ja lisäksi muutama musta astia. Toivoisin joko harmaata tai mustaa neliönmallista tarjoiluastiaa, mutta koon ei tarvitsisi olla kovin suuri. Nyt kaikki pullat laitetaan esille tylsästi tavallisella lautasella, joten tarjoiluastia olisi hyvin toivottu lisä meidän Teema-kokoelmaan!

Ja tietysti.. Aina on saatava vähän suklaata! Fazerina ja Pätkis ovat lempparit, joten näillä mennään!

Näitä toiveita olen esittänyt lähinnä porukoille siis. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, Eeliltä en ole osannut toivoa mitään! Koruja? Niitä oon saanut jo aika paljon, synttärilahjaksikin viimeksi. Kello? Sitä mietin pitkään, mutta ne ovat niin kalliita, enkä osaa oikein valita millaisesta pidän eniten. Pyjaman housut ostin itse ihan vähän aikaa sitten, ihonhoitotuotteita käytän tosi huonosti, lahjakortit on poikaystävältä vähän tylsä lahja, tai no sekin riippuu ihan kohteesta. Itse asiassa lahjahommien suhteen stressaan eniten sitä, mitä saan Eeliltä, niin tyhmää ja itsekästä kuin se onkin. Entä jos Eeli ei keksi mitään? Entä jos en tykkää lahjasta enkä onnistu peittämään pettymystä? Niinpä niin, näitä first world problems!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti