torstai 26. helmikuuta 2015

Fading in, fading out

Jaaaa lomalla ollaan! Vaikka luentoja on aika vähän, tuntui että lomaa ehti jo odotella. Viikko, jolloin ei joka ilta tarvitse huolehtia palautettavista jutuista, on enemmän kuin kaivattu. Onneksi viikonloppunakin ehdin latailla akkuja että jaksoin vielä tämän viikon ennen chillaamista!


Viikonloppu meni tosiaan Kalajoella. Pitkästä aikaa, viimeksi olin kotikotona uuden vuoden aikaan! Mikään ei taaskaan ollut muuttunut, mitä nyt lumet olivat sulaneet melkein kokonaan. Kisukaan ei ollut enää kasvattanut talven suojakerrostaan ;) Pääjuttu viikonlopun visiitillä oli nähdä vielä Pinjaa, ennen kuin tytsky lähtee Itävaltaan vaihtoon. Onneksi ainakin muutama meidän kaveriporukasta pääsi viettämään iltaa :) Olin jotenkin odottanut kamalasti itkeskelyä ja vanhojen muistelemista, mutta ilta menikin hyvissä ja iloisissa tunnelmissa.  Käytiin myös Dyynissä - sielläkin pitkästä aikaa. Siellä olikin joku Winter Carnival ja joitain sambapimuja tanssimassa pienissä hepeneissään. Oli aika siistin näköistä kun ne siellä ketkutteli menemään vaikka kuinka kauan, ja vaatihan se aika hyvän itsetunnonkin!


Ostettiin Oulun tyttöjen kanssa Pinjalle lahjaksi narua, pyykkipoikia sekä teetettiin pari kuvaa meidän kaveriporukasta, ettei se meitä ihan kokonaan unohda. Saa sitten ripustaa ne vaihtokämpän seinälle! Pinja sanoikin, että joutuu varmaan hiljentämään meidän whatsapp-keskustelun, ettei mene kevät ihan mutristellessa. Mutta kyllä meilläkin ikävä tulee!


Tällä viikolla oonkin sitten vain ahertanut koulujuttujen kanssa ja yrittänyt epätoivoisesti oppia jotain markkinoinnin tenttiin, joka oli tänään. Saattaapi olla että uusinta kutsuu erittäin todennäköisesti :D Mielelläni olisin loman aloittanut onnistuneilla fiiliksillä, mutta näillä mennään! Ja onneksi on tiedossa kivoja juttuja, vaikka mitään suuria lomasuunnitelmia ei olekaan. Huomenna on ensimmäinen pro-tapaaminen hui! ja viikonloppuna tiedossa leffaa ja juhlimista. Tänään voisin vaikka huoletta valvoa myöhään, katsoa sarjoja ja ehkä vähän herkutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti