tiistai 3. helmikuuta 2015

Happy Days

Tämä viikko on alkanut aika rennoissa merkeissä. Maanantaina kävin hallituksen kokouksessa, mutta muuta ohjelmaa sille päivälle ei ollutkaan; sain siis hyvillä mielin ottaa parin tunnit päikkärit ja selailla nettiä kouluhommien tekemisen sijaan. Tänään päätin skipata päivän ainoan luentoni hups ja tehtiin Lauran kanssa Reemaa sen sijaan. Olin viime viikolla kovin kiireinen koulujuttujen kanssa, joten sisko oli duunaillut lehteä itsekseen ja jälki näytti varsin hyvältä! Lehti on hyvällä mallilla ja saadaan se painoon ehkä jo perjantaina, mutta varmasti heti alkuviikosta viimeistään. Mua vähän ärsyttää, kun jotkut epäilee meitä ja että saadaanko lehteä valmiiksi ajoissa. Myönnettäköön, että tämän lehden alustava deadline oli kyllä näihin aikoihin, mutta se oli vain alustava päivämäärä ja lehti tulee joka tapauksessa valmiiksi ennen ystävänpäiväbileitä, niin kuin oli tarkoitus. Ei me olla niin kuin meidän edeltäjät, joiden lehti jäi lukuisista ideoista huolimatta vain ajatuksen tasolle. Reema-vastaavan pesti on ehkä muutenkin ollut vähiten halutuin, mutta kun itse liityin hallitukseen, se oli just se mitä halusin tehdä ja joka kiinnosti eniten :)

Ja sitten niihin tosi iloisiin asioihin! Sain mun kandista vitosen!! Eli parhaan mahdollisen arvosanan :) Huomasin lauantaina, että samalla kandikurssilla ollut kaverini oli tehnyt fb-päivityksen omasta arvosanastaan, ja menin ihan paniikissa tarkistamana omaani. Pari ilon kyyneltä saatoin tirauttaa, oli kyllä niin mukava yllätys! Odotin maksimissaan kolmosta, koska mun mielestä kandini oli jotenkin niin perus. En voisi olla iloisempi ja tyytyväisempi! Nyt pitää vielä tehdä kypsyysnäyte, jossa mitataan äidinkielen tasoa ja kandin aiheen tuntemusta. Sitten pikkuhiljaa sivuaineet pakettiin ja tutkintoa ulos!


Jotain muutakin kivaa tapahtui: pääsin enkun pienryhmäohjaajaksi! Ensi syksynä siis saan tutustuttaa fuksit yliopistomaailmaan :) Hain vähän puolitosissaan mutta kuitenkin tosissaan, jos siinä nyt on mitään järkeä. Halusin kyllä kovasti pro:ksi, mutta en jotenkin uskonut että mua valittaisiin. Mutta niin kävi, onneksi, ja oon niin iloinen! Mun omat pienryhmäohjauskerrat oli vähän vajanaisia, joten tavoitteena on olla parempi ohjaaja uusille fukseille. Ne asiat mitä itse pitää itsestäänselvyytenä on fukseille aivan uusia ja outoja. Meillä pienryhmäohjaus tehdään pareittain, ja onneksi myös Jenni valittiin! Päästään yhdessä tutustumaan uusiin opiskelijoihin :) Jotenkin vaan niin hyvä fiilis: jos vuosi alkaa näin hyvin ja iloisilla uutisilla, odotan innolla jatkoa! Seuraavana jännitetään sitten töiden puolesta, jospa jossain vaiheessa tulisi sieltäkin suunnalta iloisia uutisia.


Loppuviikosta on mitä luultavimmin tulossa aika huikea. Torstaina ommellaan haalarimerkkejä verbaporukalla, mutta samana päivänä myös ihana Pinja saapuu Ouluun viettämään pitkää viikonloppua! Suunnitelmissa on tietysti vähän juhlimista, mutta myös muuta rentoa yhdessäoloa. Ehkä käydään kiertelemässä kirppareilla ja Ideaparkissa, ja itse haaveilen tortilla- ja leffaillasta, ehkä myös saunomisesta. Haluaisin myös käydä testaamassa Tuiran uuden salaattipaikan! Onneksi on monta päivää aikaa :)

Kuvissa esiintyy viikonloppuna valmistamamme katkarapupasta. Näyttää kuvissa paljon paremmalle kuin miltä se todellisuudessa maistui :D Tavoittelin sellaista ihanaa kermaista pastaa, mutta lopputulos oli aika vetinen ja maistui lähinnä sipulilta.. No, ensi kerralla paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti