lauantai 31. tammikuuta 2015

Bye January

Woop woop mikä viikko! Paljon on ollut tekemistä ja kaikkea mukavaa vieläpä, vaikka eihän kouluhommia pääse kokonaan pakoon. Myös kommunikaatiokatkoksia on ollut jos jonkinlaista, mutta ne ei ole ainakaan mun menoa haitannut.


Maanantaina kuvailtiin Verban hallituksen naamoja, eli kyseessä oli siis naamastokuvaukset! Minä olin kuvaajana yhdessä Saanan kanssa, ja hyvä että kuvaajia oli tänä vuonna kaksi. Meidän hallitus on nimittäin aika iso, yli 20 henkeä, joten eri naamoja saatiin kyllä kuvata minkä kerkesi. Lisäksi, aikatauluissa oli vähän häikkää, ja kun mun kyselyihin ei vastattu niin päätin mennä oman pääni mukaan ja ilmestyä yliopistolle vasta ennen puolta päivää. Amatöörivirhe, mutta onneksi tosiaan oli myös toinen kuvaaja :D Luulisi että olisin jotain oppinut esimerkiksi siitä, kun teineinä Lauran ja Millan kanssa oltiin menossa bussilla Kokkolaan shoppailemaan. Kesäisin Kalajoelta pääsi joinakin keskiviikkoina eurolla Kokkolaan ja toisella takaisin tietyllä bussilla. Oltiin löydetty kaksi eri kellonaikaa, milloin bussin pitäisi lähteä, ja fiksuina tyttöinä mentiin lähtöpaikalle vasta myöhempänä ajankohtana. Niin, voitte vain arvata, että tietysti bussi oli jo mennyt.. No, jospa tämän kerran jälkeen nyt hoksaisin mennä sovittuihin juttuihin ajoissa!


Keskiviikkona oli sitten Viherbileet! Niitä olinkin jo odottanut monestakin syystä: ensimmäistä kertaa Jennikin pääsi sinne, ne on yhdet suurimmista Teekkaritalo-bileistä, ja koska mun tipaton loppui siihen! Ja olihan ne aika huikeet pippalot :) Olin ensimmäisessä myyntivuorossa, ja asiat oli vielä siinä vaiheessa vähän sekaisin. Meidän ja muiden ainejärjestöjen välillä oli juurikin niitä kuuluisia kommunikaatiokatkoksia, mutta onneksi hommat hoitui ja saatiin bileet käyntiin. Paikalla oli paljon ihania ihmisiä ja ihania ystäviä, eikä haitannut vaikka välillä eksyi, koska aina löytyi joku jonka kanssa jutella. Lähdin itse jo aika aikaisin kotiin nukkumaan, mikä oli kyllä hyvä päätös ottaen huomioon eilisen olotilan... Kuvia otin bileissä muutamia, ja ne on kyllä ihan loisto-otoksia! Niin hauskoja vaikka ei mitenkään onnistuneita todellakaan. Nuokin yläpuolella olevat kuvat on vaan otettu yökuvaus-asetuksella ja siksi noin omituisia; plus siellä oli savukone joka vaikeutti hommaa.


Ja eilen viikko sitten huipentui siihen, kun pääministeri Alexander Stubb tuli yliopistolle pitämään lyhyen luennon kieltenopiskelusta ja kielipolitiikasta! Tilaisuus oli Verban järjestämä, tai tarkemmin meidän entisen puheenjohtajan ja nykyisen projektivastaavan Henrin järjestämä. Koko homma onnistui yli odotusten, kun Stubb ylipäätään edes tuli, Verba sai jotain näin suurta aikaan, ja yksi yliopiston suurimmista luentosaleista oli aivan täpötäynnä! Oli hienoa olla osa jotain näin suurta, vaikka kaikki kunnia tietysti Henrille. Itsekin pääsin aivan salin eteen, kun eturivin paikat oli varattu kutsuvieraille sekä meidän hallitukselle. Selfietä ei valitettavasti ehditty yhdessä ottamaan, mutta ainakin mun toinen käsi näkyy Stubbin laittamassa valtavassa ryhmäselfiessä!


Meinasin lähteä viikonlopuksi Kalajoelle, mutta kouluhommia ja kaikkia muitakin juttuja on taas ihan kiitettävästi. Vaikka meinaa kyllä olla vähän porukoita ja kisua jo ikävä, pitää kyllä helmikuusta löytää jokin viikonloppu Kalajoki-vierailulle. Vaikea uskoa, että nyt on jo tammikuu lopuillaan. Niin nopeasti menee aika; kohta on jo ystävänpäivä, laskiainen, hiihtoloma ja pääsiäinen! Jokohan uskaltaisi ostaa tulppaaneja, kun pakkastakaan ei ole kovin paljon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti