sunnuntai 18. tammikuuta 2015

You're the fear, I don't care

Tämä viikko tuntuu vain sujahtaneen ohi! Luentoja mulla oli kuusi kappaletta, ja tuntuu tosi mukavalta olla taas yliopistolla. Tietysti tulee niitä tunteita ettei jaksaisi mennä luennolle, mutta ensimmäistä kertaa oon toisaalta sitä mieltä, että kaikki kevään kurssini ovat tosi mielenkiintoisia! Saattaa vaikuttaa sekin, että niitä on niin vähän :D Mutta pääasia kai on että tykkää anyway! Kursseja enemmän tykkään kuitenkin siitä, että näen taas kaikkia kavereita. Viime viikolla oli niin erakko-olo, kun päivästä toiseen kirjoitin kandia yömyöhään ja lähes kaikki muut opiskelukaverit olivat jo luennoillaan. Oikeastaan kaikilla lähimmillä opiskelukavereillani alkoi nyt pedagogiset eli opettejaopinnot, ja kieltämättä tuntuu vähän ulkopuoliselta, kun ihmiset puhuu didaktiikasta eikä mulla ole hajuakaan, mitä se on. Haluaisin niin kovasti olla siellä mukana! Pyörittelinkin mielessäni ajatusta, että kirjoittaisin postauksen mun tulevaisuuden suunnitelmista, nyt kun opettajuus ei enää ole itsestään selvää. Saa nähdä millainen sepustus siitä tulee ja kiinnostaako ketään, mutta ehkäpä se auttaa selvittämään vähän omiakin ajatuksia :)


Tiistaina meillä oli tämän vuoden ensimmäinen Verban hallituksen kokous, ja voi että oli kiva nähdä kaikkia mussukoita! Meillä meni vähän hassusti niin, että koko viime vuoden hallitus halusi jatkaa myös tänä vuonna, ja siihen lisäksi tuli joitankin uusia jäseniä. Hallituksemme on siis aika iso, mutta sehän tarkoittaa vain että saadaan asioita tehdyksi entistäkin toimeliaammin! Tiistain kokous oli järjestäytymiskokous, jossa siis päätettiin pestit tulevalle hallituskaudelle. Itse jatkan Reema-vastaavana Lauran kanssa, mutta minusta tuli myös vapaa-ajan ja kulttuurin työryhmän vastuuhenkilö! Kuulostaa hienolta, mutta käytännössä se ei tarkoita juuri muuta kuin että tein meille ryhmäkeskustelun Facebookissa :D Onhan se silti mukava tuntea itsensä vastuulliseksi! Lisäksi liityin Nordidsti-päivien työryhmään, mutta siitä ei ole vielä sen enempää kerrottavaa. Innolla jo odotan kaikkia tulevia tapahtumia tämän porukan kanssa; erityisesti uusilla jäsenillä tuntuu olevan innokkuutta ja tarmoa vaikka muille jakaa.


Kokouksen jälkeen meillä olisi ollut myös hallituskaronkka, mutta itse liukenin paikalta hyvissä ajoin. Pirun tipaton, tuntuu että joka paikasta kuuluu keskutelua kivoista bileistä tai tv-sarjoissa ja elokuvissa kaikilla on kotibileet tai radiosta kuuluu tanssittavia kappaleita... Onneksi pian on Viherbileet! Eelikin lähti viihteelle ja jätti minut yksin leffojen kanssa. Viime aikoina onkin tullut katsottua aika paljon elokuvia: Gone Girl, Spectacular Now, Two Night Stand ja Now Is Good. Kaikista olen kyllä tykännyt kovin ja voin suositella!


Kesätöitä oon myös miettinyt kovasti, mutta niiden eteen on vähän vaikea tehdä mitään konkreettista, kun työpaikkailmoituksia tulee niin harvakseltaan. Täytyy vain tehdä parhaansa! Onneksi vaihtoehtona on myös kesäopinnot, ja luulisi että kaupungilta saa ainakin pariksi viikoksi töistä. Ärsyttävää, kun ei töistäkään jaksaisi stressata koko ajan, mutta minkäs teet. Oulusta on niin hankala saada kesätöitä, ellei työskentele myös opiskelujen ohella. Siitäkin mulla on kokemusta vaikka työmäärä aika vähäinen olikin, mutta tiedän, että tarvitsen aika paljon vapaa-aikaa ja rentoutumista että jaksan sitten opiskella. Silti, jokin osa-aikainen työ olisi aika kiva, koska Kalajoelle tuskin menen kesäksi. Onneksi moni muukin kaveri on jäämässä Ouluun!


Tänään ajattelin tehdä kouluhommia ja käydä sunnuntaikävelyllä :) Tosin huomennakin on vapaata, saa nähdä mitä keksin - luultavasti  lisää kouluhommia... Ajattelin myös kuunnella lisää Ellie Gouldingin Love Me Like You Do -kappaletta, johon oon ihan rakastunut!!

2 kommenttia:

  1. Kerro vain tulevaisuuden suunnitelmista! Mua ainakin kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan jotain kirjoittelen aiheesta, vaikka ne suunnitelmat vielä aika epäselviä onkin :D

      Poista