perjantai 23. tammikuuta 2015

We are the treasures that they hide

Voi, niin ihanaa että on viikonloppu! Olin jotenkin niin onnellinen kun päästiin markkinoinnin luennolta vieläpä etuajassa! ja mentiin Aularavintolan salaattibaariin syömään kavereiden kanssa. Hyvää salaattia, hyvää seuraa, ja tieto siitä, että ainakaan heti seuraavalle päivälle ei tarvitse tehdä mitään koulujuttuja! Sweet!


Vaikka ei tämä viikko mitenkään erityisen rankka ole kyllä ollut. Tietysti on ollut kouluhommia; yllättävän paljonkin omasta mielestäni. Vähän ärsyttävää, että melkein joka kurssista on viikoittain toistuvia tehtäviä... Onhan se siitä lopun työtaakasta pois, ja on näin kuitenkin mukavempi, kuin jos jokaisesta olisi kuuden sivun mittainen essee lopputyönä. Näistä nykyisistäkin hommista saa kyllä revittyä stressiä ihan tarpeeksi. Mulla ja Eelillä on yksi yhteinen kurssi, ja päädyttiin siinä kummasti pariksi, eli tehdään lähes viikoittain palautettavia tehtäviä sekä loppuesitelmä yhdessä. Avioerohan tässä vielä ehtii tulla kevään aikana :D Ei ole meinaan ihan helppoa tehdä oman kullan kanssa koulutehtäviä, vielä alalta, jonka pitäisi periaatteessa olla molempien erityisosaamista. Tähän komboon vielä se, että tehtävä jäi viimeiselle illalle, eli kiire ja ärsytys ja erittäin suoraan puhuminen...Noh, tästähän opimme :D Tänään mulla oli vielä biologian tentti, josta jäi aivan hyvä tunne. Ei, ei se nyt loistavasti mennyt, mutta varmasti läpi kuitenkin ja se riittää enemmän kuin hyvin! Jännä, miten tuollaiseen vähemmän tärkeään tenttiin tuli panostettua vähän enemmän kuin tavallisesti, ja tenttikysymyksiä katsoessa oikeasti tiesin, mitä tulee kirjoittaa, ja vastaukset valmistuivat nopeasti. Ei todellakaan aina ole samanlainen flow päällä!


Viikonlopulle ei ole mitään erityisiä suunnitelmia; koulujuttuja, Reemaa, herkkuja, leffaa. Parhaillaan on etsinnät menossa illan elokuvavalinnan suhteen; mulle käy melkein kaikki, mutta Eeli on tietyissä asioissa aika vaativa. Eli romanttiset komediat ja draamat taitaa olla poissuljettuja! Tämän kerran voin kuitenkin myöntyä, sillä Eeli haki mulle kauppareissullaan samalla uuden meikkivoiteen, kun en itse pakkasesen takia ollut vielä ehtinyt hoitaa asiaa. Tuntuu ehkä vähän typerältä, kun en kovan pakkasen vuoksi ole halunnut kävellä saati sitten pyöräillä Prismaan, vaan sen sijaan lykännyt sitä viimeiseen asti... Mutta siellä on oikeasti tosi jäätävä ilma!

Ulos on silti jossain vaiheessa uskalluttauduttava ja päästävä, mutta vilustumista haluan välttää, koska ensi viikolla on vihdoin Viherbileet. Jee! Näitä on odotettu! Muutama kaveri on flunssasta kärsinyt, mutta itse olen pysynyt terveenä. Nyt alkaa vähän epäilyttää, sillä jo eilinen ilta meni aivastellessa ja tänään on vähän sama fillis. Olispa taas niin tyypillistä, että kun jotain odotettua ja jännää tapahtuu, niin meikä on flunssassa... Että terveydeksi vaan!

Mutta nyt ei nuhastella tai synkistellä, vaan nautitaan viikonlopusta! Ihanaa viikonloppua kaikille!

So let them build their righteous tower
Our blazing hearts will burn it down
We are, we are soldiers of the light
And we will glow
Ella Henderson: Glow

2 kommenttia: