perjantai 27. helmikuuta 2015

She wants it

Ajattelin näin kevään ja shoppailuhimon kunniaksi koota muutaman kollaasin vaatteista ja muista, joita tekisi niin hirveästi mielä omistaa. Tietysti olisin voinut listata muutaman keväisen topin ja ihanan värisen neuleen ja ballerinoja ja muita, mutta päädyin nyt sitten kokoamaan ihania keväisiä ja kesäisiä mekkoja, biker-mallisia tekonahkatakkeja, farkkuja, bikinejä sekä tennareita. Juuri kun olin saanut kollaasit valmiiksi, tajusin etten edes käynyt katsomassa Vero Modan, Onlyn ja Vilan tarjontaa... Noh, ensi kerralla sitten :D


Jo viime vuonna, tosin vasta kesällä, aloin hieman etsiskellä mekkoa, joka sopisi lähinnä arkena käytettäväksi. Varsinkin kun viime kesä oli niin hiostava! H&M:n sivuilla oli vaikka mitä ihania, mutta sininen on mun lempiväri, niin yllättäen siniset mekot kiinnitti huomion. Kollaasiin päätyneissä mekoissa on kaikissa myös jotain kuviota, erityisesti etninen kuvio miellyttää omaa silmää. Ja kukat nyt tietysti kuuluu kesämekkoon! Bik Bokin mekon malli on mun mielestä tosi kiva, t-paita-hihat sopii hyvin arkeen ja tykkään vyötäröltä levenevistä mekoista eniten. Seppälän mekossa on puolestaan kivasti vähän laivasto-henkeä. Siitä tulee itse asiassa vähän mieleen Liv-kanavan insertit, joissa tyypit hengaa laivalla kesäisissä tunnelmissa :D Mekko on myös sellainen, että pienillä muutoksilla sopii varmasti myös kesän juhliin.


Nahkatakki on ehkä mielessä pyörivistä asioista sellainen, joka pääsisi ensimmäisenä käyttöön. Odotan jo niiin paljon että lumet sulaa, asfaltti tulee näkyviin, aurinko paistaa ja saa laittaa ensimmäistä kertaa nahkatakin päälle! Naulakossa on jo yksi takki, mutta viime aikoina tälläiset vähän istuvammat biker-malliset takit on kiinnittäneet huomioni. Vähän epäilen olisiko liian raju, mutta kokeilemallahan se selviää! Sen tiedän että Eeli varmasti tykkäisi, se kun on monesti koittanut mulle ehdottaa tämän mallisen ostamista, ja vihdoin itsekin alan lämmetä. Niin sitä vain omakin maku muuttuu :) Tähän kollaasiin laittamani takit on kaikki tosi samanlaisia, mutta Lindexin takki näyttää ehkä kaikista kivoimmalta. Toisaalta Bik Bokin takki on ainakin kuvassa vähän istuvamman näköinen, mutta näyttää myös jotenkin kiiltävältä. Pitää varmaan käydä liikkeissä kokeilemassa ennen kuin nahkatakkikausi varsinaisesti alkaa ja kaikki muutkin ryntää ostamaan omansa!


Farkkujen osalta oma tilanne on itse asiassa aika hyvä, mitä nyt mustat dr denimit vetelee viimeisiään. Kuitenkin täydelliset vaaleat, mielellään nilkkapituiset farkut joillakin yksityiskohdilla vielä odottaa mua jossain kaupassa! Nuo KappAhlin farkut on ainakin kuvassa täydellisen näköiset, mutta en moneen vuoteen ole ostanut sieltä mitään yhtä urheilutoppia lukuunottamatta. Ginan farkuista olen kuullut ja lukenut paljon kehuja, mutta kollaasissa olevat on vähän liian tummat. Myöskään noissa Cubuksen farkuissa ei ole ihan sitä hakemaani väriä, mutta niiden erilaiset revityt yksityiskohdat on kivoja. Cubuksesta olen ostanut parit farkut, ja ne on kyllä olleet edullisia ja hyviä. H&M:n farkut ovat ehkä vähän liian simppelit, mutta istuvuus näyttää hyvältä photoshopattu kuva mutta anyway ja väri samoin. Oli muuten varsinkin H&M:n kuvalla aivan järkyttäviä nuo farkkumallien kuvat: ei kenelläkään ole sellaista tight gapia... Ja muutenkin ne mallit H&M:n nettisivuilla on muovisen näköisiä, ja asiasta taisikin olla kohua viime vuosien aikana.


Uusia bikineitä en ole hankkinut pariin vuoteen, joten nyt taitaa olla aika! Tykkään kyllä edelleen viimeisimmistä Lindexiltä ostamistani bikineistä, mutta ihan kiva päivittää sitäkin osastoa; vanhemmat bikinini kun eivät enää ole oikein sopivia tai istuvia. Lindexin nettisivuilla ei ainakaan vielä näkynyt mitään erityisen kivoja, mutta myöhemmin täytyy katsoa uudelleen, koska tosiaan vanhat biksut oli tosi hyvät kaikin puolin. H&M:n valikoimassa sen sijaan oli valtavasti bikineitä! Ihanan värisiä ja eri mallisia, mutta eniten tykkään bandeau-mallista ja jostain syystä juuri siniset biksut näytti kivoimmilta. Enkä oikein tiedä minkä väriset mulle sopisi, kun en rusketu kovin hyvin kuitenkaan. Myös H&M:n kukkakuviolliset ja mustavalkoiset bikinit on kivoja, ja Seppälän mustat bikinit lähinnä malliltaan. Nyt sitten vain kuntokuuri päälle, että kehtaa käyttää niitä uusia bikinejä! Talvi mennyt vissiin hieman liian rennolla otteella...


Keväällä pitää tietysti ostaa uudet tennarit! Ajattelin täydentää Converse-kokoelmaani pitkästä aikaa, ja olen päätynyt valkoisiin consseihin. Converset ehkä vähän jakaa mielipiteitä, mutta omana jalkaan ne passaa tosi hyvin, niillä jaksaa kävellä ja tanssia, ja ne sopii melkein kaikkien vaatteiden ja asujen kanssa! Hankin varmaan taas pitkävartiset, mutta lyhytvartisetkin houkuttelee kovasti. Kahtia consseja en kuitenkaan voi hankkia, niin lyhytvartiset ostan sitten halvemmalla muualta. Vansit olisi kyllä kivat, mutta... H&M:n tennarit kestää varmaan noin yhden kesän, mutta ovatpahan ainakin edulliset eikä harmita jos menevät pilalle. Nuo värikkäällä etnisellä kuviolla olevat tennarit on aivan ihanat! Pääni sisällä onkin meneillään kiivas taistelu siitä, kannattaako ostaa yksiväriset ja simppelit tennarit vai piristävät moniväriset.  

Aaargh, miksi en vain saisi lottovoittoa tai töitä? Olisi niin paljon helpompaa... Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti