perjantai 13. helmikuuta 2015

Ystävänpäivähumua

Meinasin laittaa otsikoksi "häähumua", mutta se olisi ollut ehkä vähän harhaan johtavaa ja toisaalta myös toiveajattelua. Parempi näin, huomattavasti ajankohtaisempi!


Vaikka huominen ystävänpäivä kyllä meneekin häissä. Mennään porukalla meidän iskän puolen serkun, eli meidän tädin pojan, häihin. Vihkiminen on Kärsämäen kirkossa ja itse hääjuhla Haapavedellä, missä hääparikin asuu. Ennustan aika perinteikästä menoa mutta saapa nähdä! Joka tapauksessa hääpäivän valinta on aika romanttinen, ja varmasti tullaan muistamaan jatkossa. Jännä viettää ystävänpäivää häuden merkeissä! Itse bongasin tosiaan viime viikonloppuna kirppikseltä uuden vanhan mekon, jonka sitten laitan. Kenkäongelma tosin on, en oikein tiedä mikä olisi paras vaihtoehto talvihäissä... Talviolosuhteisiin sopivat kengät ulos ja avokkaat mukaan? Juhlavat nilkkurit? Vai avokkailla varovasti ulkona ja sisällä?


Kavereiden kanssa otettiin varaslähtö ystävänpäivään keskiviikkona, kun Verba järjesti ystävänpäiväbileet Kantiksessa. Meidän etkot oli ihan mahtavat!! Pitkästä aikaa oltiin ihan vaan Verba-porukalla, ja oli tosi hauskaa! Kantis oli mulle ihan uusi paikka, mutta tykkäsin kyllä. Väkeä vaan ei ollut kovin paljon, mutta paikka näytti siltä, että porukkaa mahtuisi aika hyvin. Paikka oli jaettu aika lailla kahteen puoleen, tanssipuoleen missä soi asianmukainen musiikki, ja karaokepuoleen. Yllättäen suurin osa illasta meni karaokepuolella :D Tanssipuolellakin soi hyvää musiikkia ja kävin vähän tanssimassa, mutta jostain syystä haalarikansa innostui karaokesta ja itsekin olin enemmän sillä puolella. Ja kyllä, jossain mielenhäiriössä nousin lavallekin... Onneksi sentään kavereiden kanssa, ja onneksi sentään Britneytä :D Ilta oli kyllä tosi mukava, johtuen tietysti huipusta seurasta!


Muuten ei varmaan tulekaan ystävänpäivää vietettyä, vaikka onhan tuossakin jo juhlallisuuksia aivan tarpeeksi. Mutta siis Eelin tai kavereiden kanssa varsinaisena päivänä tuskin on mitään erikoista. Vaikka tänään jo sain kukkia kotiin :) Kuvia lisäilen myöhemmin, nyt vielä asukriiseilyä näin perjantai 13 kunniaksi! Edit: Nyt on lisätty kuvia, jotka on siis otettu nimenomaan siellä häissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti