maanantai 9. helmikuuta 2015

On days like these, you couldn't ask for more

Viime viikolla...

Tein Lauran kanssa Reema-lehden valmiiksi. Laura kyllä teki suurimman osan työstä, joten propsit sinne! Perjantaina vietiin lehti painoon, ja tällä hetkellä itse asiassa odottelen viestiä valmistumisesta.

  Sain tiedon siiä, että pääsin pienryhmäohjaajaksi! Olin niin iloisesti yllättynyt, ja odotan jo innolla kevään pro-koulutusta ja syksyn mukanaan tuomia haasteita. Pienryhmäohjauksen kautta pääsee myös tutustumaan fukseihin ihan eri tavalla, ja aion kyllä kannustaa uusia opiskelijoita mukaan Verban toimintaan. Voi muuten olla aika nostalgiset fiilikset fuksitapahtumissa!

 Söin koulussa älyttömän herkullista tomaatti-vuohenjuustokeittoa. Myös hinta yllätti positiivisesti, sillä keittolounas olikin vain 1,95 normaalin 2,60 sijaan! Viime aikoina oon muutenkin himoinnut vuohenjuustoa, ja lauantain shoppailureissulla otin kahvila Bisketissä vuohenjuusto-pinaattipiiraan. Nam!

  Pinja tuli Ouluun! Meillä oli aivan huippu loppuviikko, ja tänäänkin vielä ehdittiin nähdä. Juhlittiin, hölläiltiin, saunottiin, shoppailtiin, herkuteltiin... Ihanaa laatuaikaa! 

♥  Käytin haalareita. Torstaina ompelin haalarimerkkejä Verbalaisten kanssa, ja illalla haalarit pääsi käyttöön poikkitieteeellisissä haalaribileissä. Onneksi olin ostanut ennakkolipun, koska jonot poikkareihin oli hurjan pitkät! Meidän tarvitsi onneksi jonottaa vain vajaa puoli tuntia, mutta moni muu joutui odottelemaan aika pitkäänkin. Mutta olihan ne hyvät bileet!

 Tein huipun kirpparilöydön! Yleensä oon maailman surkein löytämään mitään kirpputoreilta, mulla ei vaan ole silmää katsoa hyviä juttuja. Viikonloppuna käytiin kavereiden kanssa Second Hand Storessa, ja ihan sattumalta löysin ihanan H&M:n mekon! Se istui loistavasti ja maksoi vain 6 euroa, ja sopii täydellisesti tämän viikonlopun häihin.

 Kävin lenkillä auringonpaisteessa. Aurinko on varma merkki keväästä, ja siitä inspiroituneena ostin Jennalle tulppaaneja synttärilahjaksi. Kohta tuon niitä varmasti kotiinkin, joululahjaksi saatu maljakko vain odottaa kukkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti