torstai 6. elokuuta 2015

Same old

Moromoro! En oikein tiedä oonko vielä lomamoodissa vai missä, sillä toisaalta tekisi mieli vain olla ja vötkistellä. Toisaalta taas odotan jo yliopistolla hengailua, uusia fukseja ja opiskelijabileitä. Ja meninpähän tiistaina luennolle tunnin liian aikaisin, hah :D

Muuten kaikki on täällä aika jees ja normaalisti. On vaan ollut yllättävän kiire. En kyllä odottanut tällaista elokuulle, pakko myöntää! Ajattelin sen olevan sellaista rauhallista himmailua päivästä toiseen, kotia järjestellessä ja loppuja kesäsuunnitelmia odotellessa. Mutta käyhän se näinkin, välillä vaan tuntuu, että aika menee ihan liian nopeasti! Oon duunaillut meidän ainejärjestön Fuksiopasta, ja se alkaa olemaan valmis, jej. Pari viime päivää on mennyt aika tiivisti koneen ääressä, vain haaveillessa auringonotosta. Vaikka on kyllä sanottava, että ihan mielellään sitä lehteä kuitenkin tekee; oman työn jälki on niin konkreettista, aina voi parantaa, ja tietää, että lehdestä on apua hukassa oleville uusille fukseille. Ja kyllä alkaa itseänikin ihan innostaa ja jännittää, kun miettii kaikkia tulevia fuksihommia! Saatiin listat meidän fukseista, ja kävin stalkkaamassa niitä Facebookissa :D  Vaikka eihän ulkonäön ja Facebook-seinän perusteella voi mitään johtopäätöksiä tehdä, mutta kuitenkin kiva nähdä miltä tulevat opiskelijat näyttää, jos nyt onnistuin jäljittämään oikeat tyypit. Enää pari viikkoa että hommat pyörähtää käyntiin!


Onhan tässä ollut myös yksi tentti, kursseille ilmoittautumista, ja tulossa vielä toinenkin tentti. Ilmoittauduin nyt parille enkun kurssille, ja nyt odottelen että ilmoittautuminen kauppiksen kursseille aukeaa. Lisäksi aloitan nyt uutena sivuaineena viestinnän, ja yhdet rästiin jääneet ruotsin ja matkailun kurssit pitäisi hoitaa pois roikkumasta. Loppujen lopuksi mulla on silti tosi tyhjä lukujärjestys, taas! Nyt syksyllä ei vain oikein ole kursseja mitä ottaa, toivottavasti keväälle tulee enemmän tekemistä. Mietin, että pitäisikö koittaa saada töitä opiskelujen ohelle, mutta saa nähdä!

Viikonlopuksi lähden Kalajoelle, sillä tiedossa on hautajaiset. Onneksi ollaan päästy juhlimaan myös iloisemmissa merkeissä, sillä yksi parhaista ystävistäni meni kihloihin poikaystävänsä kanssa! Kihlajaisia ehdittiin jo viettää, ja enpäs ollutkaan ennen ollut vastaavanlaisessa tilaisuudessa. Oli mukavaa, ja oon niin onnellinen ihanan parin puolesta! :)


Kuvituksena yllättäen ruokaa. Bongasin uunifetareseptin Essin blogista,  jota oon aika vasta alkanut seuraamaan. Resepti oli kyllä tosi hyvä ja todellakin mehevä, sillä fetasta tuli ihanan pehmeää! Meidän versiosta jätin aurinkokuivatut tomaatit, mutta ne olisi kyllä sopineet nyytteihin hyvin. Nyyttien kaveriksi paistoin vielä kanaa, koska Eeli halusi myös jotain lihaa :D Mutta voin suositella kokeilemaan tätä reseptiä, pienillä muokkauksilla saa varmasti omaan makuun sopivan!

Mutta nyt, kiire jatkuu, sillä täytyy jatkaa Fuksioppaan parissa ja sen jälkeen aloittaa tenttiin lukeminen. Yritän ensi viikolla tulla päivittämään jotain, mutta mulla alkaa viimeinen kesäkurssi ja keskiviikkona lähden reissuun. Mutta sen jälkeen voin ainakin luvata, että päivitettävää on! Kivaa ja toivottavasti lämmintä viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti