maanantai 27. heinäkuuta 2015

Phone Snapshots

Palataan vielä hetkeksi Tampere-fiiliksiin sekä viikonlopun Qstock-tunnelmiin, sillä puhelimen kätköistä löytyy jonkin verran kuvia. Uudella puhelimellani oonkin tykännyt ottaa kuvia, sillä onhan sen kameran laatu aika paljon parempi edelliseen verrattuna - ja etukamera nyt on selvää plussaa selfieiden ottoon :D 


1. On the road! / 2. Ekana iltana syömässä Amarillossa: hyvää ruokaa ja laatuseuraa / 3. Lomailijat iloisina hotellilla :)


Nämä kuvat on sitten Snapchatistä, jota päivitin lomalla aika ahkeraan! 1. Omppuhotelli oli just hyvä valinta meille, sieltä löytyi kaikki tarpeellinen - paitsi kylppäristä lasta / 2. Särkänniemeen, Särkänniemeen! Niin ihana päivä! / 3. Delfinaarion delfiinit olivat suloisia ja taitavia!


1. Viitasaaren ABC:lle oli pysähtynyt meidän lisäksi muutama muukin ihailemaan maisemia / 2. Selfie Koiramäen ponin kanssa! / 3. Lähetin tämän kuvan Lauralle, joka teki vuosi sitten oman kandinsa Mauri Kunnaksen Vampyyrivaarin tarinoita -kirjasta / 4. Alpakat oli ihan uupuneet lämpimästä kelistä!

Tässä oli taas viikonlopun verran vähän kaikenlaista, kun Laura tuli käymään. Käytiin perjantaina ja lauantaina keskustassa katsomassa menoa Qstock-alueen ulkopuolella, ja olihan sitä porukkaa! Ja onneksi hyvä kelikin, ei tarvinnut kastua tai ihmeemmin palella. Oli myös mukava päästä pitkästä aikaa hengailemaan opiskelukavereiden kanssa, sillä Verban pressu oli paikalla molempina iltoina. Aika kuluikin rattoisasti verbaisessa seurassa :) Muutenkin pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettiä Verba-juttuja, sillä heinäkuu alkaa olla lopuillaan ja syksyn ensimmäinen Reema odottaa yhä tekijäänsä, jaiks! Tehtiin kyllä Lauran kanssa jo alustava sisällysluettelo, mutta materiaalien kerääminen on aina oma hommansa. Pitäisi vaan ryhdistäytyä, ja kohtahan taas jatkuu kesäopinnotkin, ja sitten ihan normiopinnot. Argh, taas edessä on lukujärjestysahdistus ja -paniikki, ja siihen päälle vielä pienryhmäohjaus, joka on ihan uusi juttu... Odotan syksyä kuitenkin innolla, etenkin tuutoroinnin takia, mutta luulen myös, että syksyllä on luvassa aika vaihtelevia kursseja. Enkkua tietysti, mutta myös vähän ruotsia, markkinointia, johtamista, viestintää, ehkä matkailua... Paljon uusia juttuja - ja saa ostaa taas uusia vihkoja ja luentolehtiöitä!


1. Lauran kanssa Qstockissa / 2. Punaisen Ristin tädit jakoi kesäkumeja ja laastareita! / 3. Girls at summer music festivals be like...

Mutta eiköhän vielä ole aika keskittyä ihan vaan tähän kesään! Heinäkuuta on kuitenkin muutama päivä jäljellä, jospa siitä pääsisi vaikka uimaan viereiseen jordaniaan tai partsille lukemaan uutta kirjaa. Eelillä alkaa työt, joten saan paljon laatuaikaa itselleni; ajattelin vähän perusteellisemmin siivoilla kämppää ja ainakin koluta kaapit läpi, saa nähdä riittääkö energia ikkunoiden pesuun saakka! Elokuu onkin sitten ihan nurkan takana, ja odotan kyllä sen mukanaan tuomia suunnitelmia. Mökkeilyä, illanviettoja... Tosin tiedossa on myös yhdet hautajaiset, mikä ei sitten olekaan yhtään kivaa. Sille nyt vaan ei voi mitään, niin pahalta kuin se tuntuukin. 

Elokuulle toivon myös hartaasti loppukesän helteitä, olisiko vähän ihanaa ja mahtavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti