torstai 2. heinäkuuta 2015

Nimppareita

Jeejee, hyvää nimipäivää mulle! En ehkä viihdy huomion keskipisteenä kovin hyvin, mutta onhan tällaiset spesiaalipäivät aina mukavia :) Paljon onnitteluja on sadellut ja Eelikin osti mulle pehmiksen nimppareiden kunniaksi - tämän kesän ensimmäinen rehellinen pehmis!


Alkuviikosta otin itseäni niskasta kiinni, ja kirjoitin yhden kesäkurssin luentopäiväkirjan loppuun. Se syntyi lopulta melkein yhdeltä istumalta, kun sunnuntai-iltana sain vihdoin aloitettua kirjoittamisen, ja näpyttelin melkein aamukolmeen asti, jättäen aamulle vain viimeistelyn. Mulle on siis selvästi tuottoisinta asioiden viime tippaan jättäminen, koska silloin otan kaiken irti jäljellä olevasta ajasta! Vaikka ehkä tuottoisampaa olisi kuitenkin tehdä asiat ajoissa ja treenata sitä ajanhallintaa.. Vaan onko se kesällä niin justiinsa. Eikä ne hommat siihen kuitenkaan loppuneet, sillä seuraavaksi alkoi ankara tenttiin lukeminen. Tentti on ensi viikon maanantaina, ja oon kertaillut itsekseni kotona sekä Jennan kanssa yliopistolla. Sielläkin suunnalla tullut pitkästä aikaa ihan opiskeltua, vaikka välillä homma meinasi mennä ihan höpöttelyksi. Niin käy monesti hyvässä seurassa ;)


Eilen luinkin parvekkeella, samalla auringosta nauttien. Ihanaa ja lämmintä, just niin kuin kesällä kuuluukin olla! Heti huomasi, että vaihtui heinäkuuhun, kun saatiin Ouluunkin parikymmentä astetta lämmintä ja runsaasti auringonpaistetta. Iltasella käytiin kavereiden kanssa paikallisen terassilla nauttimasta ensimmäisestä kunnon kesäillasta pitkään aikaan. Tänäänkin oli kivan lämmin päivä, ja päätettiin mennä Nallikariin rannalle. Ei kyllä ollut otollinen rantapäivä, kun aurinko meni pilveen ja tuuli oli aika jäätävä. En oikein pystynyt opiskelemaankaan kun paperit ei tuulen takia pysyneet paikallaan, mutta sain sentään syötyä sen nimpparipehmiksen ilman kylmiä väreitä...


Aamulla aloitin kuvaamaan päivä kuvina -postausta, mutta se vähän jäi, kun nukuin päikkärit, olin päikkäripöhnässä aika pitkään ja vähän niin kuin unohdin koko jutun. No, ensi kerralla paremmin! Ajatukset on kyllä muutenkin olleet vähän muualla, kun tiedossa on toiminnantäyteinen viikonloppu. Siitä lisää sitten viikonlopun jälkeen tietysti! Lisäksi ollaan Eelin kanssa päätetty kesälomareissun kohde ja ajankohtakin melko tarkkaan, ja en millään malttaisi odottaa. Kivaa päästää puuhailemaan kaikkea yhdessä, eikä sen niin erikoistakaan tarvitse olla; kunhan päästään hetkeksi pois Oulun ympyröistä. Onneksi sitä ennen on vielä tiedossa vaikka mitä! Ja oon muutenkin yrittänyt päästä eroon siitä, että koko ajan odotan jotakin. Mieluummin nautin joka päivästä, niistä ihan tavallisistakin. Ja kunhan vain saan tentin alta pois, niin aion tehdäkin! Kivaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti