sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Viikon positiiviset

Kun sade ei enää jaksa naurattaa, täytyy hyvää mieltä etsiä muualta. Tällä viikolla kivaa oli...


... Kotona oleminen. Meidän sohva, meidän jääkaappi, oma peitto ja tyyny! Juhannus Kalajoella oli kivaa, mutta omiin kuvioihin ja rutiineihin palaaminen on aina tietyllä tapaa helpottavaa ja rentouttavaa. Ja reissuissa on kiva käydä, kun tietää, että kotiin on kiva tulla.

... Keskustapäivä. Keskiviikkona satoi taas, yllättäen, ja houkuttelin Eelin mukaani keskustaan. En kylläkään löytänyt mitään ja sateessa kaupasta toiseen ravaaminen alkoi pidemmän päälle ärsyttää. Onneksi päivään sisältyi myös ruokaa! Käytiin testaamassa ihan keskustassa sijaitseva M6 Dining -paikka, joka oli kyllä oikein kiva ja positiivinen kokemus. Hinnat ei mun mielestä olleet kovin korkeat, ja esimerkiksi mun vuohenjuustoburger maksoi alle 10 euroa - ja siihen siis kuului vuohenjuuston lisäksi myös pihvi (joka muuten tehtiin ihan paikan päällä!). Suosittelen! Seuraavaksi kokeilen sitten Tähtijätskiä, joka oli tätä paikkaa vastapäätä. Nytkin olisi kovasti tehnyt mieli poiketa sinne, mutta vatsa meinasi jo muutenkin haljeta!


... Tupatarkastus. Mansikoita, viinirypäleitä, hyvää seuraa ja kaverin uusi asunto. Pari tuntia meni aika nopsaan, tupareita odotellessa!

... Vohvelirauta. Tiistai-iltana päätin puoli yhdentoista aikaan alkaa leipomaan vohveleita, kun teki mieli jotain makeaa. Auttoi kyllä! Eräänä toisena iltana puolestaan teki kovasti mieli jotain täyttävämpää suolaista, joten tehtiin sitten lämppäreitä vohveliraudalla. Kätevä vehje kun taipuu moneen - ja niistä leivistä tuli muuten ihan älyttömäm hyviä.


... Viikonloppu. Ystäväni Pinja oli kevään vaihdossa, ja nähtiin lauantaina pitkästä aikaa! Kahviteltiin ensin Jennalla, ja lähdettiin sitten Pinjan kanssa kahdestaan pyörimään kaupungille. Vähän ale-shoppailua, paljon nauramista karmeille leveälahkeisille kuviohousuille, välipalaa, ja hiukan tinderiä; aika muikeeta! Illan päälle näin myös paria muuta kaveria tuttuun tapaan 1barissa, siitä on varmaan tulossa meidän kantapaikka :D

... Hyvät tv-sarjat. Kesällä on aina hyvä koukuttua uusiin tv-sarjoihin, ja etenkin näin sadepäivinä aika kuluu nopsaan. Viime aikoina oon katsellut sellaisia sarjoja kuin Wayward Pines, Secrets and Lies joka on nerokkaasti suomennettu Salaisuuksia ja valheita, ja The Affair. Lisäksi odottelen, että muutama lempparisarja palaisi vihdoin tauolta, mutta huonolta näyttää. Onneksi on kuitenkin Game of Thrones, jonka oon nyt aloittanut ihan alusta. Ykköskausi on jo kulutettu, ja kakkonenkin kohta puolivälissä. Aivan liian vähän jaksoja!

... Aurinko. Welcome back :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti