perjantai 5. kesäkuuta 2015

Follow me!

Heippa! Pikainen muistutus siitä, miten tätä blogia pystyy seuraamaan eri kanavilla. Blogilista lopetti näin kesän kunniaksi toimintansa, mutta ei hätää, sillä löytyy muitakin tapoja pysyä uusien postausten perässä. Perinteisimpänä tietenkin Blogger, jonka avulla voi tunnuksien tekemisen jälkeen klikkailla tämänkin blogin muiden seuraamiensa joukkoon.  Ei siis tarvitse pitää omaa blogia että voi liittyä bloggeriin! Itse seuraan suurinta osaa lempiblogeistani juuri bloggerin kautta, ja mun seuraamat blogit näkee mun blogger-profiilin kautta. Osa listan blogeista on jo lopettanut, mutta joukosta löytyy vielä monta helmeä, jotka kannattaa käydä tsekkaamassa! Mun blogger-profiiliin pääsee myös klikkaamalla sivupalkin ylintä kuvaa.

Sivupalkista löytyy myös linkit Blogloviniin ja Blogipolkuun. Bloglovinin kautta pääset seurailemaan tunnuksien tekemisen jälkeen. Blogipolku on mulle yhtä uusi tuttavuus kuin muillekin, mutta näyttää toimivan samalla periaatteella: tunnukset kuntoon, ja sitten valitsemaan blogeja seurattavaksi. Näille seurauskanaville pääsee postauksessa esiintyvien linkkien kautta, tai klikkaamalla oikean sivupalkin kuvia tai bannerin alapuolella olevan yläpalkin linkkejä.


Nyt sitten vain valitsemaan itselle sopivin tapa seurata! Tosin täytyy myöntää, koska itselläni löytyy myös hurja määrä kuvakkeita ja linkkejä ihan vaan selaimen kirjanmerkeistä, koska ne on tottumuksesta jäänyt siihen... Aina alkaessani selailemaan nettiä käynkin ensin läpi juuri nuo yläpalkin blogit, sitten vasta kirjaudun bloggeriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti