sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Se Tivoli, jossa on oikeasti hauskaa

Tämän viikon torstaina käytiin Tivolissa. Siis Suomen Tivolissa, ei siinä keskustan teinimestassa. Satunnaisia hairahduksia sinnekin tosin sattuu, mutta kyllä Hietasaaressa oleva Tivoli oli ainakin triplasti hauskempi!


Arkipäivä kun oli, tivoli aukesi vasta kolmelta. Sitä ennen ehdittiin käydä Lauran ja Elisan kanssa Zeppelinin kauppakeskuksessa vähän seikkailemassa. Tai päättömästi haahuilemassa, koska en itse löytänyt yhtään mitään! Ihania juttuja kyllä oli, mutta ei vaan napannut; ehkä hyvä niin. Reissun yhteydessä ajoin ensimmäistä kertaa motarilla! Varsin jännittävää, mutta hyvin meni ja tasaista kyyti oli, eiks je.


Viime vuonna tivolissa oli vain vähän porukkaa, koska oli avajaispäivä, toukokuu, eikä koulut olleet vielä loppuneet. Nyt paikka oikein kuhisi elämää! Perheitä, lapsia, pariskuntia, lokkeja. Kävi niinkin mukavasti, että lokki kakkasi Eelin olkapäälle :D Tuli itse kullekin vähän vainoharhainen olo, kun katseli niiden pahanilmanlintujen liitelyä ruokakioskien ympärillä... Muuten meidän tivolipäivä oli kuitenkin tosi onnistunut! Aurinko paistoi, laitteet oli aivan tarpeeksi hurjia ja jäätelö hyvää. Ostin viisi lippua, ja se riitti ihan hyvin. Kävin läpi viime vuoden lempparilaitteet sekä tivolin uusimman hankinnan. Sai kyllä nauraa ja vähän kiljuakin; Elisa sanoi, että mun kanssa on hauskaa olla laitteissa, liekö sitten minkä takia :D Innostuttiin myös pelailemaan niin sanotuilla kourapeleillä, eli mistä pitää kouralla onkia pehmoleluja. Eeli oli vakaasti päättänyt että voittaa ainakin yhden pehmolelun, mielellään kaksi, että voi antaa yhden mulle ja kummipojalleen. Lukuisien yritysten - ja eurojen - jälkeen saatiin kuin saatiinkin palkinto: Yoshi! Se oli ainoa laatuaan, naamioitunut Angry Birds kasan päälle. Saatoin olla aika päättäväinen sen suhteen, että haluan juuri Yoshin, mutta se kannatti. Myös Laura sai napattua itselleen pehmolelun, ja pojat innostui pelailemaan myös pallonheittopeliä. Eeli lahjoitti oman jousipyssynsä jollekin pikkupojalle :)


Tällä viikolla sosiaalisia akkuja on kyllä ladattu ihan urakalla, kun myös viikonloppuna treffailin kavereita. Ihan kesäfiilis tulee terassilla istuessa, vaikka sitten nahkatakki päällä. Tosin tänään oli jo lämpimämpi, ja tarkenin käydä kävelyllä pelkkä neuletakki päällä. Sieltä ne kesäkelit tulee, hitaasti mutta varmasti! Ja hei, ensi viikolla mulla on sitten ihan oikeasti lomaa. Mitähän kaikkea kivaa sitä keksisi!

2 kommenttia:

  1. Määki haluan johonki hurvittelemaan! Mulla vaan alkaa jo ikä hieman painaa kun ei enää pysty menemään laitteesta toiseen ilman taukoja. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huisin hauskaa! Ihan lapsekas olo tuli kun laitteissa nauratti vaan - vaikka tosiaan, aina laitteesta poistuessa jalat meinasi vähän täristä :D

      Poista