tiistai 23. kesäkuuta 2015

My bucket list

Tykkään lukea mun vanhoja postauksia, palata ajassa taaksepäin ja nähdä, miten aika moni asia on muuttunut siitä abivuoden keväästä, kun aloitin kirjoittamaan. Aika hyvin sitä kuvastaa tämä postaus, eli mun silloinen Bucket list. Osan jutuista olen päässyt tekemään, osasta haaveilen vieläkin, vaikka ne saattaakin olla aika mahdottomia saavuttaa, ja osan olen kokonaan unohtanut.

Olen esimerkiksi ottanut napakorun ja muuttanut pois Kalajoelta, sekä oppinut laittamaan ruokaa; ainakin joten kuten :D Lisäksi olen muuttanut yhteiseen kotiin poikaystäväni kanssa ja onpahan ruotsin kielen taito parantunut, vaikka toisaalta siihenkin vaikuttaa se, että uskallan puhua ruotsia rohkeammin. Edelleen haluan opiskella ulkomailla eli käydä ainakin vaihdossa, tuntea oloni itsevarmaksi bikineissä ja ilman meikkiä, saada täydelliset hampaat, saada vauvan ja mennä naimisiin. Ehkä salaisin ja pitkäaikaisin haave on työskennellä lehdessä: ajatus siitä on pyörinyt päässä yläasteelta asti, mutta aika kaukaiselta tuntuu, koska on juttuja, joita haluan vieläkin enemmän. Ja ehkä tärkeimpänä se, että haluan saavuttaa jotain merkittävää ja isoa elämässäni, saa nähdä mitä se sitten on näillä urahaaveilla ja -valinnoilla! Sen sijaan en enää ehkä tavoittele tilannetta, jossa pääsisin heittämään drinkin jonkun naamalle - vaikka tällä temperamentilla ne tilanteet ei aina ole kovin kaukana... Myöskään Paramore ei ole enää ihan lempparibändi, vaikka en vastaankaan laittaisi jos niiden keikalle pääsisin. Ihan koko päivää en ole viettänyt cuddlaamassa, mutta lähelle ollaan päästy kuitenkin, ennen kuin nälkä iski. En muutenkaan tiedä, jaksaisinko olla koko päivää sängyssä, vaikka se yksi mun lempipaikoista onkin!

Lienee siis aika vähän päivittää tätä listaa! Vaikka vielä samoja kohtia sinne saattaa päätyäkin, koitin valita mahdollisimman monta uutta juttua. Jännää, että nyt kun on löytänyt rakkauden - niin kliseisesti kuin se onkin sanottu - niin unelmoin enemmänkin matkustamisesta eri paikkoihin ja toisaalta sellaisten pienten, henkilökohtaisten juttujen toteuttamisesta. Ehkä siksikin, että perheen perustaminen alkaa tuntua koko ajan enemmän lähestyvältä, ja haluan tehdä mahdollisimman paljon ennen sitä. Että voi sitten nauraa, hymyillä, nolostua, ja muistella hyvällä menneitä vuosia. Vaikka tällä hetkellä katse on tietysti suunnattuna tulevaan :)


Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti