torstai 9. heinäkuuta 2015

Ostoksia

Oon tässä pitkin kevättä luvannut kuvata mun "viimeaikaisia" ostoksia, ja tässä niitä nyt vihdoin tulisi! Ei ehkä ihan mun tyylistä tehdä mitään päivän asuja tai ostospostauksia, mutta toisaalta itsekin niitä on kiva katsella ja lukea joten why not. Eilen oli siivouspäivä, ja makkaria ja vaatehuonetta siivoillessa keräsin kevään ja kesän aikana kertyneitä ostoksia kasaan. Vähän hävetti katsoa sitä pinoa, mutta onneksi osa oli ostettu alesta ja tosiaan pidemmällä aikavälillä :D Plus moni juttu on ihan oikeasti tarpeellinen, vaikka olihan siellä muutama niitä toppejakin. Kai kaikki tietää, että aina sitä nyt yhden topin voi ostaa shoppaillessa.. Meinaa kyllä hirvittää, jos syksyllekin tarvitsee uusia vaatteita. Onneksi vielä ei ole aika pohtia niiden hankkimista!


Ensin niitä toppeja! Valkoinen pitsikuviollinen, vähän lyhyempi toppi, lähti mukaan Mick's:ltä ja on päässyt ulkoilemaan jo aika monesti, jopa Sodankylässä asti. Sitä olisi ihana pitää näin kesällä, jos vain olisi yhtään lämpimämpi. Musta toppi kultaisilla olkaimilla ja v-kaula-aukolla sekä syvään uurretulla selällä on yksi uusimpia ostoksiani, sillä tilasin sen H&M:ltä ihan vähän aikaa sitten. Selkäpuolen takia ehkä vähän haastava toppi, mutta ihastuin noihin olkaimiin! Vähän lyhyehkö se myös on, mutta onneksi multa löytyy korkeavyötäröisiä housuja, joiden kanssa sitä voi pitää. Kukkakuviollinen numeropaita oli kevään ihanin löytö BikBokista, vaikka muutamaa viikkoa myöhemmin huomasin sen roikkuvan jo alerekissä. No, hyvä ostos joka tapauksessa, ja näkyy päällä tässä postauksessa. Kollaasin viimeinen toppi, valkoinen napitettava paita, löytyi tällä viikolla Seppälän alennusmyynneistä. Olin etsinyt sen tyylistä jo jonkin aikaa, joten ei ihan turha ostos!


Sininen H&M:n toppi oli kieltämättä ihan puhdas heräteostos. Olin toki huomannut sen aina H&M:llä käydessäni, mutta onhan se aika... perus. Eräällä kerralla en enää jaksanut vain katsella sitä, vaan otin sen mukaani sovittamatta, ja onneksi se sopi! Oranssin, korallin, persikan, nuden, you name it, värinen pitsinen bralet-toppi löytyi samoin Seppälän alesta. Oon samantyylisiä katsonut useammasta liikkeestä, mutta sopivat koot on aina olleet loppu. Musta tai valkoinen olisi ollut ehkä vielä kivempi ja käytännöllisempi, mutta toisaalta tämä väri on aika lähellä nudea. Vähän jo syksyä ajatellen ostin Stockmannin alesta Vilan puseron; ja kyllä, tällaistakin oli etsinyt! En ole vielä ihan varma osaanko käyttää tätä paitaa, mutta jos en, varmasti löytyy joku kaveri jolle sen voin antaa. Puseron kauluksessa oli meikkivoidetta edellisen kokeilijan jäljiltä, ja siitä mainitessani sain vielä vähän lisäalennusta. Success! Viimeinen paita löytyi yllättäen Cubuksesta, josta tosi harvoin löydän mitään. Ihastuin peplumin väreihin ja se oli sopivan pitkä; jotkut peplum-paidat jäävät inhottavan lyhyeksi varsinkin matalavyötäröisten housujen kanssa.


Kesämekkojakin on löytynyt mukavasti! Musta kukkamekko on H&M:n Coachella-mallistoa, ja on jo näkynyt blogissa täällä. Tykkään tosi paljon mekon sweetheart-tyylisestä kaula-aukosta! Sininen mekko ja mintunvihreä etnisesti kuvioitu mekko löytyivät myös H&M:ltä. Tulisi nyt kunnon kesäkelit niin pääsisi mekotkin käyttöön! Samoin ekaa käyttökertaansa odottelee BikBokin shortsipuku, jonka bongasin aluksi Instagramista, ja menin sitten liikkeeseen kokeilemaan. Shorsipuvutkin olisi niin helppoja vaatteita kesäpäiville, mutta ei...


H&M:n alennusmyynneistä löysin mustat urheilushortsit vitosella. Vähän epäilen, että niitä ihan urheillessa tulisi käytettyä, mutta tosi mukavat jalassa joka tapauksessa. Keväämmällä tilasin uudet siniset bikinit, jotka on kyllä jo päässyt päälle ja rannalle, mutta eivät nähneet aurinkoa kylmän tuulen takia :D Ehkä jo ensi viikolla pääsisin uimaan asti! Gina Tricotilta ostin paljon kehutut Molly-farkut, ja niitä oonkin jo yrittänyt pitää ahkerasti. Ostin nimittäin xs-koon, ja vähän voisivat kyllä löystyä... Lahkeet jäivät tässä koossa vähän lyhyeksi, mutta näin ne ovatkin täydelliset nilkkapituiset farkut!

Näiden ostosten lisäksi oon kevään aikana kotiuttanut BikBokista nahkiksen, sekä H&M:ltä haaremihousut ja tennarit, jotka kaikki näkyy täällä. Lisäksi tietty valkoiset Converset, jotka tosin on jo sen verran ottanut väriä, etteivät enää sovi edustamaan blogien kiiltokuvamaailmaa :D Ja sukkia. Ostin ison nipun valkosia nilkkasukkia, joista jo puolet tuntuu hävinneen. Niitäkään en tänne kuvannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti