lauantai 18. heinäkuuta 2015

Tämä on päiväsi, ei kenenkään muun

Kalajoen reissu ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Tuntuu, että vaikka oon melkein koko ajan ollut menossa, oon saanut lomasta niin paljon enemmän irti. Oulussa olisin luultavasti nukkunut puoleen päivään asti, herännyt hitaasti, tuhlannut päivän turhanpäiväisyyksiin ja valvonut myöhään. Nyt oon herännyt ajoissa, puuhannut kaikenlaista, nähnyt kavereita, saunonut, ja ehtinyt jopa ottaa vähän aurinkoa! Juuri tällaista tekemistä olinkin kaivannut lomalle.


Tiistai ja keskiviikko oli aikamoista säpinää, kun meillä oli menossa heinätyöt. Eeli oli pellolla molempina päivinä, ja minä apuna kotijoukoissa esimerkiksi viemässä ruokaa pellolle. Heinät saatiin onneksi juuri ajoissa paalattua, sillä jo keskiviikkoiltana ilma muuttui kosteaksi ja sateiseksi. Kyllä meinasi isäntää naurattaa hyvä tuuri! Eeli karkasi takaisin Ouluun heti kun hommat oli paketissa, mutta minä jäin vielä tänne. Tai no, tänne ja tänne, sillä lähdettiin torstaina naisten reissulle äitin, Lauran ja Pinjan kanssa, suuntana Power Park! Hetkellisestä ukkosesta ja sateesta huolimatta päästiin kiertämään kaikki hurjimmat laitteet - ja kiljumaan äänet käheiksi :D Ainoastaan Boosteriin en Pinjan suostutteluista huolimatta tohtinut mennä, jokin raja minullakin! Päivä oli kyllä kirjaimellisesti hurjan hauska, täynnä naurua ja kiljumista.


Eilen puolestaan saunottiin meillä ulkosaunassa ja suunnattiin sitten Särkille bimmerikansan sekaan. Käytiin moikkaamassa porukoita Sandy Keltissä, ja jatketttiin sitten matkaa Dyyniin. Ihan niin kuin ennen vanhaan! Ja saman, vanhan kaavan mukaan kyllä jaksettiin tampata tanssilattiaa lempparibiisien tahtiin. Melkein tuli nostalgiset fiilikset, enkä voinut olla muistelematta sitä kesää, jolloin olin kahdeksantoista. Niitä kesäöitä ja sekoiluja, mutta ennen kaikkea sitä, miten hauskaa meillä oli. Onneksi on tullutkin vähän hulluteltua, niin voi muistella näin jälkikäteen :) Tänään käytiin piknikillä joenrannassa mansikoiden ja jätskin kera, ja pelattiin korttia ja Mölkkyä. Ristiseiskassa voitin, muuten en, mutta olipahan vaan mukavaa kesäpäivän tekemistä! Näitä lisää, kiitos!


Niin, ihana viikko on ollut. Uskon, että monet tämän viikon jutuista on sellaisia, joita muistelen sitten syksyllä. Sitä, miten mentiin ensimmäisenä Power Parkin pelottavimpaan laitteeseen, tai sitä, että Salama-kisu tuli monena yönä mun viereen nukkumaan. Huomenna sitten hetkeksi takaisin Ouluun, ja heti maanantaina lähdetään Eelin kanssa reissuun Tampereelle. En malta odottaa! Niin kivaa saada viettää aikaa kahdestaan, nukkua hotellin lakanoissa, käveleskellä kaupungilla, ja olla ihan lomafiiliksissä. Menomatkalla käydään moikkaamassa isovanhempia, joita en olekaan nähnyt pitkään aikaan. Ja onhan ne aina ihan innoissaan tuosta Lapin pojasta; en kyllä ihmettele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti