maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hurjan kurjaa

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin takana on kurjin viikonloppu pitkään aikaan. Kaikki suunnitelmat peruuntui, kuulin inhottavia uutisia, ja paloin käsivarsista, olkapäistä, rintakehästä ja vähän kasvoistakin. Kaiken lisäksi parin aurinkoisen päivän jälkeen sää palautui ennalleen, eli tylsään poutaiseen keliin, joka antaa toivon kipinän aurinkoisesta ja lämpimästä päivästä, mutta muuttuu kuitenkin vesisateeksi ja tuuleksi. Eli se niistä heinäkuun helteistä. Pari viime päivää oon suoraan sanottuna vaan mököttänyt vuorotellen sohvan nurkassa tai nukkunut ties kuinka monensia päikkäreitä; mielialojen suhteen taidan olla vähän kaikki tai ei mitään -tyyppi.


No niitä kivoja juttuja sitten? Ainakin on tullut rentouduttua ihan olan takaa, kun ei ole ollut mitään ihmeellistä tekemistä. Sai Eeli kuitenkin minut houkuteltua kävelylle, ja se olikin hyvä päätös: käytiin taas katselemassa hienoja taloja ja valittiin niistä lempparit, bongattiin sorsia, ja kävelylenkin päätteeksi haettiin pizza. Lisäksi hain H&M:n paketin, jonka tilasin jokunen aika sitten. Onneksi kaikki tilauksen tuotteet oli sopivia eikä tarvitse alkaa sählätä palautusten kanssa, uudet vaatteet piristää aina! Saatiin myös varattua nyt vihdoin hotelli mun ja Eelin kesälomareissulle, ja löydettiin vielä alennuskoodikin, jota hyödyntämällä saatiin 25% alennus. Jej! Jotenkin en kuitenkaan osaa vielä iloita meidän reissustakaan, sillä vaikka varaus löytyy omppuhotellin nettisivuilta, ei sieltä ole tullut vahvistussähköpostia tai -tekstaria. Niitä odotellessa voin vain kuvitella, mikä kaikki voi vielä mennä pieleen. Oh well.


No, onneksi jäätelö on hyvää, Game of Thronesia vielä jonkin verran jäljellä, ja tenttikin on nyt hoidettu pois alta. Pahantuulisuus alkaa väistyä, kun saan nyt lomailla ihan luvan kanssa. Ajattelin ainakin jossain vaiheessa linnoittautua parvekkeelle hyvän kirjan ja vesimelonin kanssa, käydä ehkä uimassa sateella tai yöllä, ja alkaa toteuttaa kesän muitakin suunnitelmia. Hakusessa on myös joku hyvä tv-sarja, josta olisi tullut jo useampi kausi; ettei sitten lopu heti kesken.


Pahan mielen postaus vaihtuikin hyvään mieleen, vaikka saattaa sarkasmi vähän joistakin kohdista paistaa. Mutta näillä mennään, ja toivotaan, että tämä viikko ja ennen kaikkea viikonloppu päihittää edellisen sata-nolla! Ja tähän tulisi se nyrkki-emoji, boom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti