sunnuntai 13. syyskuuta 2015

For Fall

Tälle syksylle mulla ei oikein ole ollut tarvetta juuri millekään, niin kuin monena aikaisempana syksynä. Mulla on sopivia syys- ja talvitakkeja, tennareita vaikka muille jakaa, juuri ne sopivat huivit, täydellinen vaalea neulekin löytyi ilman suurempia etsintöjä. Pari viikkoa sitten olin tosi tyytyväine vaatekaappini tilanteeseen, mutta kun kävin perjantaina Ideaparkissa kiertelemässä, aloin katsella kauppojen syysvalikoimaa uudelleen. Tokihan sieltä ne tennarit lähti mukaan; H&M:ltä, mutta näyttää ihan Vanseilta! Tosin niiden takia täytyy luopua jostakin vanhasta parista, nyyh.


Mutta anyway, shoppailureissuni innostamana aloin selailemaan nettikauppoja! Koska Oulun Ideaparkissa ei ole Vero Modan tai Onlyn liikkeitä, suuntasin ensimmäisenä niiden nettisivuille, ja mielessä uusi neuletakki sekä etnisesti kuvioitu neule. Kaikenlaiset ponchot ja viitat näyttää nyt olevan suosittuja, mutta liian "isoja" viittoja tuskin osaisin pitää, ja sen takia uskoisin jonkin rennon neuletakin olevan mulle parempi vaihtoehto. Meinaa vaan nuo hinnat nousta heti, kun mukaan tulee jotain kivaa kuviota, mutta sehän just onkin se juttu! Vaikka kyllä haluaisin myös sellaisen ihanan perusneuletakin, johon kääriytyä kylmissä luentosaleissa. Pari kivaa vaihtoehtoa löysinkin; nyt pitäisi vain löytää aikaa keskustapäivälle tai laittaa tilausta menemään.


Kenkiä mulla löytyy ihan tarpeeksi: on juurikin niitä tennareita vähän liikaakin, mutta myös talvikenkien osalta tilanne on hyvä. Sellaisen puutteen oon kuitenkin havainnut, että vielä puuttuu pienellä korolla varustetut nilkkurit, jotka on täydelliset baariin syksyllä ja talvella. Mulla on tarkka visio siitä millaiset nilkkurit haluan, ja tiedän että muutamalla kaverilla on sellaisia, mutta nyt en oikein löytänyt etsimääni, tosin katsoin lähinnä Zalandon sivuilta. Aikaisemmin siihen visioon kuului juuri sopivan korkuinen tolppakorko, mutta ei nuo kiilakorkoisetkaan pahalta näytä... Varsinkin kenkien ostaminen on niin hermoja raastavaa!

Ja hei, mites nuo pipot... Yhden niistä ajattelin klikkailla ostoskoriin, arvaatteko mikä?

2 kommenttia:

  1. Me just äskön Jorin kanssa pistettiin tilausta menemään Forever21:lle. :) Tilasin neljä paitaa, hups. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi vitsi, silläkinkö on nettikauppa! netissä shoppailu on kyllä ihanaa mutta lompakolle vähän vaarallista... :D

      Poista